måndag 11 april 2011

Nu har jag "helg" och 58 dagar kvar!!!

Nu är helgen alla 31 timmar färdigjobbade och jag är ledig till onsdag kväll.. Skall bli skönt att vara lite ledig..
Gick en liten extra runda när jag gick hem så det blev 40 minuters promenad innan jag hamnade i soffan hemma..
Än så länge har solen inte kommit igenom molnen men det är på G och då skall jag ut och hänga ut tvätten som snart är klar och så skall jag ta fram utemöblerna på altanen så man kan sitta där med en mugg te sedan.. Det skall ju bli 20 grader även idag och sen i morgon skulle det bli sämre väder så gäller att passa på..


Igår när jag vaknade så stod dessa fina tulpaner på köksbordet med en lapp i som det stod Gomorron på.. Patrick hade varit söt och köpt dem.. De stod i en kanna först men jag flyttade dem till denna hjärtvas som jag köpte för ett tag sedan.. Jag har samma sorts vaser/krukor i köksfönsterna fast större.. Fina tycker jag..


Jag har glömt att visa mitt senaste Traderafynd.. Jag budade hem dessa kakformar.. Har velat ha lite olika gamla sådana länge och de brukar ju finnas på loppisar men när man jobbar som jag gör så hinner jag ju inte med alla loppisar och då är Tradera bra.. Blir ju oftast lite dyrare på Tradera eftersom man får betala porto men dessa blev så billiga ändå..


De ligger nu i en av mina glasburkar på min hylla i köket.. De kommer att användas till bakning så småningom.. Vågar inte baka just nu för jag måste försöka hitta tillbaka till rätt vanor.. Har slarvat allt för länge nu och vikten går lite upp, ngt ner, och så upp igen.. Så bakning får jag nog vänta med..


I eftermiddag skall jag på ett nytt fotouppdrag.. Det är en egenföretagare som skall ha en annons i en tidning och vill ha en ny bild och den skall jag få äran att ta.. Kul!!! På söndag blir nästa fotouppdrag då jag skall in i studion och plåta två små söta syskon.. Barn är alltid kul att plåta och alltid en utmaning..

Steven Taylor i Aerosmith från SRF 2010

Om 58 dagar är det Sweden Rock Festival där jag är och jobbar vart år, jag har mailat och frågat om jag skulle kunna få plåta åt dem detta året, jag har inte fått något svar än så jag mailade idag med.. Får se om jag kan få ett svar.. Vore hur kul som helst.. Min goaste vän, Anna plåtade förra året och skall göra det även i år, hade varit kul om vi fick göra det båda.. Men det är säkert många som vill plåta men jag måste ju försöka, och får jag inte detta året så får jag försöka igen nästa år.. Plåta kan jag ju göra från publikhåll med så får försöka få till bra sådan som jag kan visa upp till nästa år.. Fick ju faktiskt ett antal himla bra bilder redan förra året.. Men som sagt så blir det kanske min tur en dag.. Anna och jag skall plåta tillsammans på Helgeå festival i Augusti..
Skulle jag inte få plåta åt Sweden Rock så är det ju ingen katastrof men som sagt vore det ju kul och jag håller en tumme på att kanske iaf få plåta mingelbilder.. Det är himla kul att plåta tokrolig publik med..

Nä nu skall jag hänga tvätt ute och sedan ge mig på altanmöblerna..
Ha en fin och solig dag..



Ps.. Kollade mailen efter jag hade lagt ut detta inlägg och YES!! Jag får plåta på SRF i sommar :-) Tack snälla J på SRF för det.. Du gjorde min dag och absolut blir det om möjligt en ännu bättre festival för mig i år.. Ds

12 kommentarer:

nettan sa...

njut av din ledighet .. kramar

Lilla Rummet sa...

Skönt att vara ledig efter ett sådant pass. Vad fina tulpaner du fick....vasen är kanonfin.
Håller tummarna att du får fotouppdraget.
Ha en fin kommande vecka.
Kram Britt

Nina sa...

Men guuuvaaakuuuul, jag rös när jag läste det :) Grattis! Ja, att du får plåta på festivalen, alltså..

Ha nu en riktigt skön ledighet!
Kram Nina!

Nyanser av vitt sa...

Härligt med ledighet och jag håller tummarna för att du får uppdraget.
Kram Agneta

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik sa...

TACK! Ja de säger visst det, att vi är lika ;) Till o med mina föräldrar sa det när de såg korten, men de visste de väl innan antar jag ;) Kram Jennica

jeannette sa...

Hej vännen
Grattis till uppdraget du har många uppdrag nu. Då läser vi snart på kändis panelen om dig ;);)massor av kramar ha en skön vecka

Annika N sa...

Grattis till att du får plåta på SRF..vad kul !!! Hoppas du fick besök av solen idag :-)

Njut av ledigheten !!! Kram Annika

Lilla Brödhult sa...

Ja visst är det skönt med lite lediga dagar efter helgpassen. Grattis vad roligt att få fota på SRF, jag missar det i år men får njuta av dina bilder istället..
Fint du har på din hylla...
Härligt väder har vi haft idag oxå, så skönt man vill ju inte vara inne...
Ha de gott kram Helene

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad gulligt av sambon att överraska med en bukett Tulpaner! Vad härligt för dig att vara ledig några dagar framöver. Njut av våren och det härliga vädret. Oj vad varmt det var idag=)

Ha det så fint!
Kram,
Regina

Unknown sa...

hej
Du fick en bra star på dagen och sen får du ju njuta av det härliga vädret...lycka till med fotograferingen.
kram Catthie

Roses & Angels sa...

Tack rara Mia för dom fina orden om min hatthylla. Blir ett kort svar då jag inte kan sitta så länge vid datan på grund av värken. Hörs mera kram

Källeboda lantliv sa...

ja nu är det vår ...vilka fina burkar du har på din hylla ..kakformar är gulligt i ...som du promenerar så kan du väl ta en kaka..kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade