måndag 18 april 2011

En härlig helg..

Nu har jag inte skrivit på några dagar och heller inte läst några bloggar men jag har haft lite annat för mig, tiden har inte funnits..
I fredags hade vi ett gäng kompisar hemma på middag, supertrevligt hade vi..
I lördags var jag på "flickkalas".. En kompis firade att hon har fem år till det skall bli storfest så hon hade bjudit ett gäng glada tjejer.. God mat och dryck och 9 underbara tjejer..
Igår var jag i studion och plåtade två söta syskon och efter det var jag på ett ljusparty hos en kompis.. Alltså en underbart rolig, trevlig och mysig helg..


Idag startade jag dagen med att köra till Ryd för att hälsa på fina vännen Mona.. Hos henne åt vi frukost ute i härliga solen.. Så varmt och gott det har varit, rena sommarvärmen.. Mona har en sida på fb som heter Monas tårtor, gå gärna in och gilla den sidan och kika på Monas fina tårtor... Mona hade en tävling på sin sida för ett tag sedan och Patrick var en av vinnarna så jag fick med vinsten idag.. I paketet låg en fin påsk-kökshandduk och tre små påskhönor från Cult-design.. Jättefint.. Tack fina Mona!!


När jag kom hem så fanns det ett brev med en paket i till mig med.. I det låg detta fina paket..


På kortet stod det så här: "Kramar och en liten present utan en anledning :-) Vill du ha en anledning så är det för att du är en ärlig och fin vän! Kram Nina"
Kan man bli annat än glad och lite rörd?  Nina är en bloggvän som jag även träffat live.. En underbar tjej med hjärtat på rätta stället och en fantastisk mamma till sin dotter Sandra som har diagnosen autism.. Nina har den fina bloggen Livet i stort och smått.. Klicka på bloggnamnet så kommer ni dit..
I paketet låg detta fina hjärta.. Tack härliga Nina!!


Mona sa när jag var där att de skulle grilla ikväll och gissa om jag blev sugen på grillat, så jag ändrade om i vår matsedel, vi körde och handlade filé, fixade klyftpotatis och sallad och så åt vi gott grillat på altanen.. Första gången i år vi kunnat sitta ute på altanen och det var ljuvligt.. Efter det tog jag en promenad..

Nu är det tv-soffan som gäller fram till det är dags att cykla till jobbet, två nätter sen två nätters ledighet innan jag skall jobba tre nätter över påsken..

Njut av kvällen, natten och tisdagen..

6 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken härlig helg du har haft med mycket trevlig social samvaro=)

Grattis till den fina vinsten som P fick! och vilken rar överraskning du fick av din vän. Det är fint att bli uppskattad för den man är.

Vi hade grillpremiär i går, det var så underbart att sitta ute och äta för första gången i år.

Ha en fin början på veckan!
Kram,
Regina

Annika N sa...

Vilken mysig helg du haft.
Fina vinster och jättefint hjärta som du fick av Nina.
Mums med grillat :-)

Ha en skön tisdag !!! Kram Annika

Källeboda lantliv sa...

Du är alltid på språng med många projekt känns det som ...du måste ha extra batterier..blev det någon zink hink igår ? mannen såg lite tveksam ut ..hi.hi....att grilla låter gott ..vi måste också ta fram den ..ja idag så får man njuta av solen ..häärligt ! och så lite planteringar till kanske ...kram jeanette.kallebodalantliv

LjuvligtLantligt sa...

Oj vad du är uppskattad, härligt!! Synd att vi bor långt ifrån annars hade vi kunnat bjuda er på grillat ;)
Ha en fin dag i solen!
Kram Git

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken underbar helg!
Ha en härlig tisdag!
Kram/Lena

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Ja men eller hur, man får bju på't :)
Ha en trevlig kväll!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade