lördag 31 augusti 2013

Sista veckan med heltid!!

Denna helg jobbar jag, och idag var det sista dagen på heltid för mig.. Vilket känns tråkigt.. Jag blev ju uppsagd då jag inte behövdes hos brukaren jag jobbade med.. Det fanns inga heltidstjänster att ge mig, kändes och känns sådär efter att ha jobbat 23 år i kommunen.. Men jag blev erbjuden en tjänst på 83,3% som jag givetvis tackat ja till för hellre det än inget jobb alls.. Nu är min uppsägningstid slut och jag går på 83,3% från i morgon..
Jag har pratat med mamman till en brukare som jag jobbade hos i 12 år som jag slutade hos för ett par år sedan, för att höra om de ville ha mig som vikarie, och det ville de.. Så nästa helg jobbar jag hos dem och det skall bli så kul att komma in och jobba igen där.. Får se sedan om de behöver mig mer när jag kan och är ledig från mitt jobb..
Ljusslingan från Lisbeth Dahl är köpt hos Butik Lizzo.. Brickan är köpt på Hörnsjöns Plantskola i Fröken Knopps butik.. Ljusstakarna är köpta på Netto..
Idag när jag cyklade från jobbet så stannade jag och plockade lite rönnbär för att få in lite höst här hemma.. Än så länge är det ju faktiskt sommar här, sensommar.. Härliga dagar med sol och värme, men snart så går det över i kallare dagar och vi har höst.. I morgon är det den 1 september.. Tiden går så fort..

Vill bara tipsa er om att besöka Butik Lizzos blogg, jag bloggar åt butiken.. Hur kul som helst men kan bli dyrt för de får in så mycket snyggt och jag vill ha det mesta.. Skulle det vara så att ni ser något ni vill ha men inte bor i närheten av Olofström så är det bara att ringa eller maila butiken (nummer och adress står i högra kolumnen i bloggen) så fixar de det så ni får det skickat till er..

Njut av helgen!!

4 kommentarer:

Hanna sa...

så vackra bilder. Ha en fin fortsättning på helgen.
kram
Hanna

Lilla Källängen sa...

Tråkigt att du blev uppsagd men ändå bra att det verkar lösa sig för dig. Så snyggt det blev med ljusen och rönnbären! Själv har jag plockat in en massa äpplen idag så i morgon ska jag göra äppelmos och äppeldricka och annat, ska se om jag hittar lite recept på nätet :-)
Spännande med 5:2 metoden, har sett lite reklam om den men är tveksam om den, har svårt för det där med att fasta :-). Roligt att du ska pröva, berätta gärna sedan hur det går.
Ha en fortsatt fin helg
Kram Anneli

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Trist att du inte kan få heltid när du vill det. Jättefin ljusslinga, blev så vackert med ljusstakarna och rönnbären.
Kramar
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

Tråkigt det där med ditt jobb , men njut av lite mera fritid .. Det kommer du att må bra utav .. Jag jobbar just nu 75 procent tycker det är perfekt ! Nu har du chans till lite egen tid .. Unna dig det ! Fint med rönnbären å ljusslingan hos dig .. Kram Jeanette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade