söndag 11 augusti 2013

Ge-Kåsinköp!!

I måndags var vi ju i Ullared i deras stora blågula affär, Ge-Kås.. Den butiken bara älskar jag.. De har allt och lite till..
Ett litet inköp som jag inte ångrar en sekund att vi köpte är den lilla runda saken ni ser på bilden..
Inredningsmässigt kanske den inte passar in här, men den flyttar runt lite och är där vi är.. Det är alltså en liten högtalare som man spelar med via sin dator eller mobil genom bluetooth.. Och den är riktigt bra trots sin litenhet.. Ja det går ju inte att jämföra med en riktigt bra stereo, men den är bra mycket bättre än ljudet i både datorn och iPhonen..

I torsdags när vi hade vänner på middag så fick jag denna fina bukett.. Jag funderade länge på om jag hade en tillräckligt hög vas till dem och kom fram till att jag inte hade det.. Men så idag så slog det mig att det har jag ju visst och jag hittade den med, så nu fick blommorna byta plats, och istället för att stå i en för liten vas lutad mot en vägg så står de så fint i passande vas på skänken..
För ett par veckor sedan när jag beställde tackkort till Johannas konfirmation så beställde jag lite små förstoringar med (13x18) bl.a svart/vita bilder på båten som ni ser i färg i min header.. Köpte dessa ramarna på Ge-Kås och tycker det blev snyggt.. Men nu har jag ändrat mig (tror jag), skall nog beställa en bild till med denna gamla eka och sedan sätta dem i ett gammalt fönster och hänga över soffan.. Dessa ramar hittar jag säkert några andra bilder till..

Nä nu skall jag fortsätta med det som känns bäst denna dag, att bara ta det lugnt.. Känner mig lite konstig så jag hoppas att det inte är någon sjuka på G.. Vila kan nog vara bra..
Ha en fortsatt fin söndag..
Men innan ni gör något annat så tycker jag ni skall klicka er till Butik Lizzos blogg och vara med om en utlottning av ett litet Yankee Candleljus med underbar doft.. Klicka HÄR!!! så kommer ni direkt till utlottningen, alla kan vara med, ljuset skickas om du inte kan hämta det om du vinner..

6 kommentarer:

Hanna sa...

Gekås tycker jag oftast är värt ett besök, men på sommaren är det bara så mycket folk och tyvärr hela hösten. Men jag gör ganska många besök dit eftersom vi inte har så långt.
Ha nu en fin vecka.
Kram
Hanna

Annika N sa...

Vilka bra köp du gjorde. Har bara varit på Ge-kås två gånger i mitt liv, och ca 24 år emellan så det hade ju hänt en del där ;-) lite sugen på att åka dit igen :-)Hoppas du håller dej frisk och bra att du vilar dej.

Sköt om dej <3 Kram

Källeboda lantliv sa...

Kul med shopping i Ullared .. Brukar bli dyrt bara .. Hi hi .. Ja njut av dina sista semesterdagar , jag börjar i mon .. Är så nöjd med min semester .. Fina dagar med rikt innehåll att ladda batterierna med .. Det borde vara sommar alltid ! Tänk så bra man mår då ! Det måste vara ända till nästa sommar .. Fast nu kommer de vanliga rutinerna tillbaka igen .. Faktiskt ganska skönt ! Krya på dig ! Kramer Jeanette

Nina sa...

Vilken liten smart manick till musiken :)

Och såå fint gör du mest hela tiden. Du är duktig du! Jag ser ju när det är fint, men att få till det själv är inte så lätt. Du får komma hit å inreda lite ;)

Tavlorna i ett gammalt fönster, det låter hur fint som helst! Ska bli kul å se sen, för du visar väl när det är klart?!

Ha det fint och hoppas du bara är lite trött och inte har nån sjuka på G.. Kramar om!
Nina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Har sett sådana högtalar och förstått att de är bra och de är ju så små att de inte stör i inredningen precis. Vilka vackra blommor du fick!! Härlig färg till den svarta skänken. Nu håller jag tummarna för att du inte ska bli sjuk!

Ha det bra!
Kram,
Regina

Becka [fotoblogg] sa...

Åh, så himla fina fynd. ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade