tisdag 27 augusti 2013

Testar något nytt!!

Igår började jag att gå efter 5:2-metoden.. Alltså periodisk fasta.. Skall fasta 2 gånger i veckan och sedan äta som vanligt resterande dagar, eller jag skall ju äta bra mat och försöka dra ner på kalorierna även då..
Idag fastar jag för första gången.. Startade dagen med havregrynsgröt och hallon, under dagen har jag druckit vatten, buljong, te och grönsaksjuice.. Klockan 20.00 är det dags för dagens andra mål mat (12 timmar efter frukost), då skall jag äta romansallad, hårdkokt ägg, gurka, fetaost och oliver, det skall bli gott.. Jag är hungrig men jag är faktiskt inte olidligt hungrig, så jag tycker denna dagen har gått jättebra.. 


I söndags var det dags för årets Metalldag i Holje Park.. Var år ordnar facket Metall en familjedag för sina medlemmar, men alla får komma.. Man bjuds på fika, popcorn, korv, karusellåkning och godispåsar till barnen.. På scenen spelar lokala förmågor och så vart år så bjuds det på konsert med någon svensk kändis.. I år skulle det varit Markoolio på scen, men han avbokade och på kort varsel så kom istället Robin Stjernberg.. Och han var faktiskt bra mycket bättre än vad jag förväntade mig, och vilken go kille han verkar vara.. Jag blev glatt överraskad av all musik han själv skrivit.. Och jag plåtade ju honom så klart..


Mååååånga barn och ungdomar stod i kö för att få sig en autograf och ett snabbt ord och en bild med fina Robin, och han var tålmodig och skrev autografer så alla blev nöjda..

Denna veckan är det mest jobb som gäller då jag jobbar 6 dagar av veckans 7 dagar.. Och så mycket tankar på maten jag skall äta och hoppas på att jag kan hålla mig till detta och att det funkar..

Nu blir det lite slappande och tv för att inte lockas att äta något innan jag äntligen får fixa till lite mat, det skall bli gott..
Ha en fin kväll alla mina fina läsare..

5 kommentarer:

Hanna sa...

roligt

Källeboda lantliv sa...

Hm! Verkar vara något för mig med efter sommaren nu ! Robin stjärnberg verkar charmig ! Njut av sommarens sista dagar . Kram Jeanette

A House With A View sa...

Jag hörde talas om dieten idag av en kollega som var intresserad av att börja den. Men jag skulle aldrig fixa att fasta, jag skulle dööööö, fniss :) Men, jag skulle verkligen behöva ta ett krafttag efter denna sommar, efter all grillning och frosseri :)

Stöööörsta kramen aka

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det ska bli kul och höra hur 5/2 går, har en kollega som testat. På honom syns det stor skillnad. Gröt tror jag är toppenmat, det mättar så bra.
Kramar
AnnaMaria

oumberligating sa...

Låter som en metod som jag skulle vilja test, fast på någotvis så gör jag redan det då det händer att mitt vårdjobb gör att jag inte kan äta ett skit på ibland 12 timmar!
Fina bilder som vanligt hos dig!
Ha en fin helg!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade