fredag 9 augusti 2013

Njuter fortfarande

Jag njuter till fullo av min semester som jag har i 12 dagar till.. Hoppas de blir lika fina som dessa 7 dagar jag nu har haft.. Visst har det kommit lite regn, men inte mer än att jag njutit av det med..
Förra veckan fotograferade jag lite, bl.a brudparet ni ser i förra inlägget och så denna lilla söta tjej med det fantastiska namnet Leontine.. Frågade hur de kom på det namnet och fick förklarat för mig att mamman hette det i mellannamn och hennes mamma hade sett det på en gravsten och gillat namnet..
Jag var också med på ett fantastiskt fint bröllop som hölls ute på en udde vid Ivösjön.. Tomten som udden tillhör ägs av brudens släkt och det ligger verkligen fantastisk fint.. Och bättre väder hade de inte kunnat få..
Denna veckan har kameran semester och skall ha nästa vecka med fram till lördagen då jag skall fotografera en namngivning..
I måndags var vi och ett par vänner i Ullared, hittade inte riktigt det jag sökte men hittade en del annat som jag tyckte om..

I tisdags fick Johannes, min son, reda på att han fått en lägenhet, den var ledig på direkten och givetvis ville han flytta in på momangen, så det var bara för honom att börja packa och så hjälpte vi och hans pappa honom att få in allt i den lilla lägenheten..
Han hittade en soffa han ville ha på Jysk så den hämtade vi till honom igår och idag har han varit med oss på IKEA och köpt bl.a ett soffbord.. Kommer att bli jättefint i hans lilla lya..
Känns ju lite konstigt att han nu har flyttat hemifrån men känns ändå bra..

Nu skall jag pallra mig in ifrån altanen, börjar bli lite kallt nu..
Ha det gott så ses vi en annan dag  =D


2 kommentarer:

Hanna sa...

Du är så duktig på att fotografera, jätte fina bilder.
Ha en bra dag.
kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja nog är det konstigt när dom flyttar, men man vänjer sig sakta till nya vanor. Jättefina foton på både lill tjejen och brudparet.
Har sett att så många har stora bilder så jag har provat det ett tag nu, och jag gör som du säger, väljer extra stor. Får börja och fota allt i vänsterkant...
Kramar
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade