onsdag 14 augusti 2013

En bra semesterdag!!

Så har ännu en dag gått på min semester och en ny dag har precis börjat.. Skall snart krypa till kojs men är inte så trött än så ett blogginlägg får det bli..
Vädret denna sista semestervecka är ju inte det bästa, massa regnskurar och åskat har det gjort i kväll.. Men vad gör det, jag njuter av ledighet ändå..
Har tagit lunchpromenader med en kompis i två dagar nu och skall göra så även i morgon..
På eftermiddagen idag (igår) så for jag till Ryd för att träffa dessa två fantastiska damer.. Damerna på bilden är Mona och Birgitta, och så jag då.. Vi har träffats genom datorn en gång i tiden.. Vi är ett helt gäng med kvinnor som numera finns i en grupp på Facebook där vi håller kontakten.. De flesta av oss träffades september 2012 i Gävle där vi hade ett par roliga och trevliga dagar..
Nu var Birgitta och hennes man på resande fot med sin husvagn och befann sig idag i Ryd där Mona bor, så jag for dit för att träffa dem.. Birgitta och Arne bor i Linköping annars.. Hur kul och trevligt som helst att träffa dem..
Innan jag for till Ryd så hade jag ett möte med en kvinna från Omställningsnämnden.. När man blivit uppsagd så erbjuder de en del hjälp.. Och eftersom jag blivit uppsagd 17% så hjälper de även mig och i mitt fall skall de hjälpa mig med utbildning.. Jag skall läsa så jag blir undersköterska.. Det skall jag göra på distans i min egen takt och de står för kostnaderna.. Det är ett samarbete de har med bl.a kommunen.. Så nu skall jag bli student och arbetare på samma gång.. Hoppas det funkar för mig.. Tur man har stora barn, lite lättare att plugga då.. Men disciplinen måste ju finnas där så den hoppas jag att jag har..

Nähä.. Klockan är 00.33 då dags att dyka i lopplådan..
Sov gott alla!!!

2 kommentarer:

Nina sa...

Åh, vad mysigt att träffa Mona och Birgitta :)

Lycka till massor med disciplinen nu, det låter ju toppen det där!

Kramar om!
Nina

Hanna sa...

ha en fortsatt bra dag.
kram
HAnna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade