torsdag 15 augusti 2013

Shopping!

Som ni kanske vet så bloggar jag åt Butik Lizzo här i Olofström.. Butik Lizzo är en butik som säljer i huvudsak kläder men även lite skor och lite inredning.. Butiken ägs av en härlig tjej som butiken är döpt efter, Lizzo.. Hon är en person som är på precis rätt plats.. När jag kommer in så vet Lizzo exakt vad jag tycker om och plockar då fram vad hon tror jag gillar och i rätt storlek, och allt som oftast blir det rätt.. Nu känner hon ju mig så då är det ju klart enklare, men känner hon inte kunden så kan hon ändå oftast läsa av vad de har för stil..
 Här har ni härliga Lizzo som är butiksinnehavaren till just Butik Lizzo..  Vill ni kika in på bloggen så klickar ni HÄR så kommer ni dit..
Jag var där alltså för att fotografera höstnyheter till bloggen, vilket jag så klart gjorde och det kommer att läggas ut lite i taget nu de närmsta dagarna, och som vanligt hittade jag ju något jag ville ha, finns ju massor av snyggt.. Denna gång blev det ett par boots jag blev helt kär i, ett par beige boots med nitar på i märket Duffy, och jo, de fick följa med hem.. Visst är det snygga?
Nu har det gått ännu en dag på min semester, nu har jag bara tre lediga dagar kvar som skall njutas till fullo med slapp i morgon, fotografering av en namngivning på lördag eftermiddag och en Lundellkonsert i Karlshamn på kvällen, och på söndag blir det en konsert med Robin Stjernberg här i Olofström och därifrån lär det helt säkert komma lite bilder.. 
Nu lite tv innan ett svanhopp ner i sängen..

4 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Sicka häftig stövlar dom vill jag ha. Så snygga. Ja du idag har vi haft tur med vädret så att vi kunde segla KM underbart.
Ha en go helg. Antonija

A House With A View sa...

Ååhhh suuupersnygga stövlar - skulle sitta som en smäck i min höstgarderob :) Attans att jag missade din utlottning :( ......

Önskar dig en fin helg!

Stöööörsta helgen aka

Hanna sa...

Ha en fin vecka.
kram
Hanna

Anonym sa...

Får man fråga var i Olofström Robin ska uppträda?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade