måndag 19 augusti 2013

Rättelse!!

Jag var helt ute och cyklade i förra inlägget.. Robin Stjernberg var ju inte i Olofström igår utan han kommer nästa söndag den 25 augusti.. Och då kommer han till Facket Metalls årliga familjedag i Holje Park.. Markoolio var egentligen bokad men han har avbokat, har sett att han skall vara på Rix FM någonstans istället, så Robin tar hans plats.. Blir säkert bar det med..
Idag börjar jag jobba, skall köra om en kvart.. Det har varit en skön, lugn och slapp semester.. Vi har inte gjort många knop, och det gillar jag på semestern.. Vi har varit i Ullared annars inte mycket..
I lördags fotograferade jag en namngivning, en väldigt mysig sådan..
Föräldrarna till lilla tjejen gillar vikingatiden och klär sig gärna så om tillfälle ges och det gjorde det nu.. De kom till namngivningen genom att mamman red barbacka på en islandshäst och pappan ledde hästen, båda vikingaklädda.. Barnets moster ledde en annan häst som var föräldrarnas gåva till lilltjejen och mammans bror bar barnet, Matilda.. De höll ett tal och namngav sin dotter.. Hur fint som helst.. Jag har inte frågat om jag får lägga ut bilder så det gör jag när jag fått klartecken att göra det..
I lördags kväll var vi och ett par av våra vänner på en konsert med Ulf Lundell.. På scen är han så jäkla bra.. Jag är ingen som kan sitta och lyssna på en hel skiva med honom, för då tröttnar jag, men på konserter så skulle jag kunna stå längre än de 2-3 timmar han brukar hålla på.. Detta var den fjärde konserten med honom jag var på..

Finingen på bilden kom på besök i vårt hasselträd igår.. Den brukar vara i träden över kanalen som går utanför vår trädgård, men igår var h*n sugen på hasselnötter, den har en nöt i munnen här på bilden..

Nu till jobbet.. Ha en bra dag alla!!

3 kommentarer:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Härligt med en skön semester!
Fina bilder på ekorren och de är för söta.
Ha en bra början på veckan!
Kram Anette

Hanna sa...

Ha en fortsatt fin vecka.
Kram
Hanna

Lilla Källängen sa...

Härligt med en semester som varit lugn och skön, det är så det ska vara. HOppas det går bra att börja jobba igen...brukar inte vara alldeles för roligt i början :-)Vilken speciell namngivning du fick fotografera, låter så mysigt..
Kram Anneli

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade