fredag 23 augusti 2013

Inredningspryl!!

Nu har det gått några dagar igen sedan jag bloggade.. Har ju börjat jobba efter semestern så det finns inte lika mycket fritid längre, ja så är det ju  för de flesta andra med nu..
Veckan har gått bra på jobbet och det känns som om jag inte har varit borta, men trött är jag nu.. Har ju hunnit vänja mig vid senare starter på dagen än när jag jobbar..


Jag bloggar ju åt Butik Lizzo, och var idag inom butiken för att plåta lite nytt till bloggen.. De har fått in så mycket snyggt så jag blir helt sjuk.. Så mycket nya snygga kläder.. Och som vanligt kom jag ju ut med något när jag var klar med plåtningen.. Fast idag var det faktiskt inte något klädesplagg trots att jag skulle kunna köpa hur mycket som helst.. Idag blev det istället en liten inredningspryl.. Det blev en ljusslinga från Lisbeth Dahl.. Det är små silvriga bollar med ett vackert hålmönster som ger ett härligt ljus.. Min slinga hamnade på brickan som vi har på skänken i vardagsrummet.. Blev så mysigt där borta nu, varit ganska mörkt om vi inte haft ljus tända så lite elektriskt ljus var inte alls fel..
Vill ni kolla in Butik Lizzos blogg så tycker jag ni klickar er in HÄR!


Denna söta tjej var jag och fotograferade i lördags då hennes föräldrar hade namngivning för henne.. Hon fick det fina namnet Mathilda Maria.. Ett litet charmtroll!!

Nu ledig helg med mer fotografering hos Butik Lizzo i morgon på förmiddagen och kräftskiva med vänner hos min bror på kvällen..
Ha en fortsatt fin fredagskväll och en härlig helg..4 kommentarer:

Hanna sa...

så mycket fint och en söt liten tjej.
Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken söt liten tösabit! Oj vad fort det blir mörkt om kvällarna, jag har laddat upp med massor av ljus.
Ha det bra!
Kram,
Regina

Godastunder-tokigaidéer sa...

Så fin hon är lilltjejen.
Så roligt att få fota till en annans blogg/ måste genast titta in.

Kram Anna

Nyanser av vitt sa...

Vilken söt liten tjej och jättefina stakar från butiken.
Ha en fin söndag.
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade