måndag 2 september 2013

Nya kompisar!

Idag fick jag ett par nya kompisar, ja vi har varit det innan med men sen blev vi ovänner och har inte umgåtts på länge.. Men idag vill jag vara vän med dem och tänkte försöka umgås med dem var måndag och jag hoppas de håller mig glad.. Måndagar är ju inte alltid så roliga annars men jag står gärna ut med en sådan här start på veckan..
Mina bästa kompisar idag..
Jag har ju nu hållt på med 5:2-metoden i en vecka, och det har gått bra.. Fastat två dagar och sedan ätit vanligt men tänkt på hur och vad jag stoppar i mig.. Visst har jag varit hungrig fastedagarna men inte så att det har varit jobbigt.. Så jag kör på några veckor till..
Idag när det är måndag så har jag väg- och mätdag och dagens resultat var jag nöjd med.. Vågen visade ett minus på 1,4 kg och måttbandet visade ett minus på 4 cm.. Hoppas jag kan hålla det så här bra nu och inte faller dit..

Idag är jag ledig, och fastar, inte bästa kombon då jag har lättare att fasta när jag jobbar, men jag klarade det i torsdags så det skall nog funka även idag.. 
Försöker lura hjärnan med att hitta på saker som att göra det roliga jobbet med att damma och skriva blogginlägg tex, det sista roligare än det första.. Funderar på att börja måla hörnskåpet jag köpte för ett tag sedan..
Höstade till det på hyllan i köket med.. Leilas böcker fick flytta till bokhyllan liksom de pastellfärgade småskålarna som stått där, och Per Morbergs kokböcker fick flytta upp på hyllan, de ser mer höstiga ut än Leilas.. De tomma glasburkarna måste jag snart fylla upp med något med..

Ha nu en fin dag!! Här regnar det massor ute men jag tycker det är rätt mysigt höstigt ute, jag kan ju vara inne och mysa hela långa dagen..

4 kommentarer:

Hanna sa...

Ja det där med att hålla vikten är inte alltid så lätt. Antingen väger man för mycket eller så är det för lite. Men så roligt att du minskat i vikt. Här är det tvärtom har varit sjuk (inget jag skriver om på bloggen) och är överlycklig för varje gram åt andra hållet.
Ha en fin vecka.
kram
Hanna

Lilla Rummet sa...

Ja, vikten är ett problem för nästa alla och åt båda hållen. Jag har jättelätt att gå upp bara man "tittar" på maten "ler" och sambon kan äta vad som helst och går inte upp ngt.
Har nu hållit på med lchf 6 veckor men kommer att ta in lite frukt nu som jag längtar efter. Man får hitta något mellanting av allt och att tänka på att röra sig.
Lycka till med din viktnedgång.
Ha de gott.
Kram Britt

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Lycka till och hoppas att det går bra med fastan!
Kram Anette

jeannette sa...

Lycka till
Jag körde det innan semestern och jag gick ner i vikt men det syntes inte på måttbandet ;( Men då kör jag lite till och tar fram min vän då ;) Ha en underbar dag kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade