söndag 30 september 2012

TRÖÖÖÖTTTT!!!!

Idag är jag trött som jag vet inte vad.. Igår var vi på Bröllopsfest hos Anna och Tobbe som gifte sig på midsommarafton.. Då gifte de sig och bjöd på kaffe och tårta, nu hade de festen.. Och en mycket trevlig och bra sådan med lite tipsrunda, mycket musik, god mat och dryck.. Jag var nykter och körde i vanlig ordning.. Tillhör ovanligheterna att jag förtär alkohol.. Tycker inte det är gott längre och jag har lika kul och trevligt utan alkohol.. 
Vi kom hem runt två i natt och somnade relativt snabbt.. Sen ringde klockan i morse klockan nio, och det för att vi skulle ta oss till Kivik och deras Äppelmarknad.. Jag har velat åkt i flera år men inte blivit färdig av olika anledningar, men nu så..
Vart år är det en konstnär som tillverkar en tavla av äpplen.. I år var det Emma Karp Lundström som hade gjort tavlan "Moder Jord" av ca 30 000 äpplen.. Helt otroligt och så vacker..
Konfrencier  var härliga Tina Nordström.. Janne Bark stod också på scenen med gäster.. Sanna Nielsen var en av gästerna och henne såg vi innan vi vände kosan hemåt både trötta, frusna och glada.. 
Men har ni chansen att besöka Äppeldagarna i Kivik så gör det.. Så himla mysigt och Kivik ligger ju fantastiskt vackert på Österlen..

Nu skall jag enbart slappa men fleecedress och raggsockor på och en filt om mig liggandes i soffan framför tv'n..
Ha en mysig söndagskväll och en bra start på nya veckan..Ps.. Klicka på bilderna så blir de större.. Ds..

4 kommentarer:

Nina sa...

Ja, man har nog t.o.m. roligare utan alkohol, iaf om man inte håller sig till lite lagom..

Ser jättemysigt ut på den där marknaden :) Jag har bara sett några såna äppeltavlor på bild/tv, men förstår att det är maffigt. Otroligt vad man kan göra med äpplen..

Hoppas du får en skön myskväll och snart är piggelin igen.

Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Låter roligt, både festen och Kivik. Skönt och mysa i soffan nu med goa sockor på.
Kramar
AnnaMaria

Nyanser av vitt sa...

Härligt med fest och vad kul med Kiviks marknad. Där har jag aldrig varit.
Sov gott :O)
Kram Agneta

Källeboda lantliv sa...

Låter som en bra helg ! bröllop är kul ...vill me gå...äppelmarknaden i kivik har länge ståt på min önskelista också ..men aldrig blivit av ..personalklubben hade ju en resa dit ..hm! varför nappade jag inte på den ? ha en bra start på din vecka ..kram jeanette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade