söndag 16 september 2012

Väggord

För ganska länge sedan så beställde jag hem ett väggord, det har legat och dammat på ett skåp länge nu.. Vi visste vart det skulle sitta men så var vi tvugna att bli klara med målning och lister innan vi satte upp det.. Och nu är vi det och idag kom väggordet upp..
Det sitter på ett ställe så man ser det inte utan att man går ned för trappen.. Så det var lite krångligt att sätta upp det.. Men med hjälp av en stege och en massa mätande så funkade det bra och vi är nöjda..
Över kanten är övre hallen och under undre listen är det nedre hallen hos oss.. Vi funderar att måla allt vitt, trappan och en stolpe.. Men det får dröja för då måste ju alla våra ungdomar vara härifrån i några dagar så allt hinner torka.. Inte så lätt att "bli av" med 4 ungdomar samtidigt.. Men en dag så skall det säkert bli av =) Vi har ju trägolv uppe med i hallen och i två av rummen, de skulle jag med vilja ha målade plus att jag skulle vilja ha fram trägolvet i de andra två rummen med.. Det får bli ett framtida projekt..
Nästa projekt här hemma är först att dörrfoder och golvfoder skall komma upp i hallen nere, och sedan skall vi fixa vardagsrummet.. Det går sakta men det går framåt lite i taget..

Idag är det familjefotografering som gäller för mig och sedan skall jag jobba natten.. Har tre nätter framför mig nu, går av på onsdag morgon, utbildning hela torsdagen och sedan går jag på tre nätter till från fredag kväll.. Så jag vet vad jag skall göra denna veckan.. Jobba och sova!!

Ha nu en fortsatt fin söndag och en goer start på nya veckan..

7 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Så fint väggord!! Passade ju så bra där:)


Kram Susanne

Hanna sa...

Ha nu en fin kväll och en bra start på den nya veckan.
Kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det blev jättefint, man känner sig nöjd när sånt blir gjort som legat och väntat.
Kramar
AnnaMaria

Jenny sa...

Hej Maria,
Det blev ju jättebra, fina väggord:)

Ha en skön kväll,

Kraam Jenny

Jenny sa...

Hej Maria,
Det blev ju jättebra, fina väggord:)

Ha en skön kväll,

Kraam Jenny

Så Vitt Jag Vet sa...

Så härligt med vägg ord.. Det blir snyggt med en gång !
Ha en bra början på veckan!
kraam
Sanne

Anonym sa...

Jättefint blev det. Kul att få lite fixat i hemmet. Mycket jag med skulle vilja ha fixat..

Ha en fin vecka !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade