tisdag 18 september 2012

Påkörd..

Sista natten att jobba på två nätter nu, skall bli skönt att sova ett par nätter innan det är dags att ge mig på tre nätter till.. Mycket ledighet blir det inte denna gång då jag skall på heldagsutbildning på torsdag..
Idag stannade det en bil på vägen utanför och en tjej som bor en bit bort hoppade ur och kom upp och pratade med mig.. Då hade bilen som körde framför henne kört på en katt som sprang iväg.. Och vad vi kom fram till så var det Gusten hon menade, men helt säker är jag inte då jag inte sett till Sassi efter händelsen.. Men var det Gusten så undkom han med blotta förskräckelsen för han kom efter en stund och var hel och fin.. Så jag hoppas nu att det var han.. Himla snällt av tjejen att komma upp och säga till.. 
För ett par veckor sedan var jag och fotograferade två bröder och deras familjer, de skulle ge en förstoring till deras mamma som fyllde jämt.. Tyvärr blev inte bilderna som jag önskade och erbjöd dem att ta om dem.. Men de var nöjda med bilderna så de togs inte om.. Och vad jag hört av ena brodern så blev mamman jätteglad för bilderna.. Kul!!!
Nästa vecka skall jag försöka hitta en tid att fotografera om killen jag plåtade förra veckan.. Han var ju inte på det humör som föräldrarna önskade så vi hoppas hitta en tid när den lille 14 månaders killen är på topp..

Idag har jag haft besök av min fina vän Anna.. Vi träffas allt för sällan men det är lika kul och trevligt när vi gör det.. Vi skall försöka få till en fotorunda med, då vi är lika galet intresserade av fotografering båda två.. Ser jag fram emot..

Ha nu en bra natt, det skall jag ha..

6 kommentarer:

Anna sa...

Jag går av min natt nu men jobbar sen kvällen idag :(
Vi har också mycket utbildningar i höst så många dagar försvinner men jag tar ut ledighet sen.
Fina bilder du tagit, klart dom var nöjda.
Kram

Hem och Lycka sa...

Stackars kisse!

Så fina foto du tar! Kram Mia

Annika N sa...

Vilken tur att han verkar oskadd. Hoppas att Sassi kommer hem också välbehållen..Fina bilder :-)

Ha en fin onsdag !!! Kram Annika

Källeboda lantliv sa...

jättefina bilder på familjen ..du är proffs ju ! stackars katt ...tur att den var oskadd ..de har ju flera liv sägs det ...ja att gå på utbildning ger en kick ! det fick jag i måndags av min föreläsning iallafall ...ha det gott ! kram jeanette

Angels & Roses sa...

Å kissen då =( bra att han ändå verkade må bra =). Ja visst är det kul att "kika" in i dom olika fina hemmen. Man får många drömmar och idéer.KRAM♥

Vita Falkens Lantliv sa...

Oj vilken tur med katten!!!! Det är ju så trist när dom blir skadade:(((

Kul när man gör något och dom blir så glada och nöjda:)


Kram Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade