onsdag 5 september 2012

Mittiveckandagen!!

Så var det onsdag, ja den har ju snart varit men än så länge är det fortfarande onsdag.. Dagarna går så fasligt fort, snart är det helg igen..
På fredag skall plåta en liten kille på 14 månader, alltid kul att fotografera dessa små charmtroll..
Joacim Cans i Hammerfall
I måndags var jag med och plåtade.. Då var det två familjer som ville bli fotograferade.. De skulle ge sin mamma/farmor/svärmor en förstoring när hon fyller jämt.. Men så besviken jag var.. Ja inte på familjerna för de skötte sig perfekt, men jag som fotograf skötte mig icke.. Blev inte många bra bilder =( Erbjöd mig att göra om det men de tyckte att det blev tillräckligt många bra bilder.. 
Så är det ju ibland och jag är ju som sagt inte proffs.. Hoppas det funkar bättre på fredag..
Oscar Dronjak i Hammerfall
Annars händer det inte mycket.. Jag jobbar och däremellan jobbar jag hemma med det som skall göras hemma och så redigering av bilder.. Helgeåfestivalen har inte fått mina bilder än så det har jag prio på, de skall få dem innan veckan är slut..
Joacim Cans i Hammerfall
I morgon startar en utbildning som skall vara under hösten.. Det är ett EU-projekt.. Alltid kul med utbildningsdagar.. Mycket vet man ju säkert men uppdateringar behövs alltid för alla.. Lätt att man rullar på i sitt eget och nästan glömmer vad man skulle kunna göra.. Uppvaknande är alltid rätt..

Bilderna idag är från Hammerfalls spelning på Helgeåfestivalen.. En grymt bra spelning hade de..
Njut nu av resten av kvällen, natten och torsdagen..

6 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin kväll.
Kram
HAnna

Nina sa...

Ja, du är duktig med kameran och har väl ganska stora krav på dina foton, gissar jag. Men huvudsaken dom som ska ha bilderna är nöjda :) Även om du inte är profs så får du till många profsiga foton. Det är svårt att få bra ljus på porträttbilder, tycker jag. Fast jag har ju ingen utrustning för sånt, förstås. Dina foton har så fint ljus, och dom där konsertbilderna är ju hur fina som helst!

Lycka till med den lille fotomodellen och ha en fin dag!

Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du tar jättebra bilder, det är liv i dom. Kanske har du blivit mer hård mot dig själv när du bedömer, fast det gör dig bättre och bättre.
Rock on
AnnaMaria

Patricia sa...

Vilka bra band ni har på den däringa festivalen .. =)

Hoppas det går bra med fotograferingen så även du känner dig nöjd med bilderna .. hi hi.

Må så gott!
Kram Patricia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag har fått ett litet fotouppdrag...en familj vill ha bilder på sina katter....å katter dom sitter ju still och gör som man säger;-) Det blir väl att springa efter med kameran *ha ha*

Önskar dig en skön fredag och en trevlig helg!
Kram,
Regina

LOPPISLIV sa...

Ja det är svårt men man är oftast både petigare och hårdare mot sig själv. Jag är säker på att bilderna var jättefina!! Du är jätteduktig Mia!!

Ha nu en fin helg!! Kram Paula

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade