söndag 2 september 2012

Bilar skall bara fungera!!!

Så var denna jobbarhelgen över.. Rätt skönt att komma hem efter att ha jobbat ca 32 timmar på tre dagar.. Nu är jag ledig i morgon, ja iaf från vanliga jobbet, skall däremot iväg och fotografera ett par familjer på kvällen, så håll tummar för uppehåll.. På tisdag skall jag på möte men annars ledig den dagen med.. Min lediga tid skall gå till att redigera bilder till Helgeåfestivalens hemsida och på familjerna jag skall plåta i morgon så de får sina bilder nu så fort som möjligt..

Hulkoff i Bourbon Boys
Förra veckan hade vi vår bil inne på service och givetvis hittade de en massa som var fel på den.. Den är en 01:a så det kommer ju förslitningssaker hela tiden och jag erkänner att jag är fruktat trött på den bilen.. I fredags hade vi den inne för att laga det mest akuta och fick betala ca 1/3 av vad bilen är värd.. *suck* Inte kul att lägga pengar man knappt har, på bilen.. Det är ju mer som behöver åtgärdas som också kommer att kosta en del.. Men men, varför skall man ha roligt för pengarna man tjänar????
Vi har börjat prata om att skaffa en annan bil, får se hur vi gör med det..
Thomas i Bob Hund
Jag har funderat en hel del i helgen.. På vad jag vill egentligen, ja då det gäller jobb.. Jag trivs visst med det jobb jag har men ibland känns det som att 24 år med jobb i handikappomsorgen kanske man skulle göra något annat, något helt annat.. Men vad?? Jag skulle gärna öppna något eget om det inte vore för inkomsten.. Jag vill ha ett jobb där jag vet vad för inkomst jag har var månad, jag vill ju faktiskt vara trygg och kunna mera än bo och jobba..
Får fundera vidare och kolla lite vad som kan tänkas finnas.. Vill ju helst inte sätta mig i skolbänken heller.. Jag har aldrig gillat skolan och kan jag slippa så vill jag inte dit igen..
Jens i Corroded
Nähäpp mina vänner, nu önskar jag er en bra natt och en härlig måndag...


Ps.. Detta är mitt inlägg nummer 800 =) Ds

6 kommentarer:

Birgitta sa...

Grattis till 800-jubileet! Att veta vad du ska göra resten av livet är en stor fråga. Men du gör rätt i att tänka igenom den. Kanske hitar du en ny infallsvinkel, kanske upptäcker du att det du har inte är så dumt, men om du inte vrider och vänder på det nu kommer du att ångra det när du är 50+ för då blir möjligheterna så mycket sämre att byta branch. Lycka till! /Birgitta

Anna sa...

Bilar är inte kul när de blir fel på dom.
Som du säger man skulle vilja göra någe annat men man måste ju få in pengar också.
Du skulle kunna jobba med foto men de är ju de där med inkomsten :(
Kram

Monika sa...

Hej där! :o)

Länge, länge sedan jag tittade in här hos dej. Kul att läsa bland missade inlägg.

Gillar NOT! bilar som inte funkar. Min har krånglat ett tag och vi lämnade den på verkstan. Dom kopplade på en dator. Enl den var det ett stort fel.

Skulle bli så dyrt så jag höll på att falla baklänges. Mellan 30-40 tusen! Så kom mitt ljushuvud på världens idé. Kolla bränslefilter och häll i en sån där flaska som regör spridarna, sa jag till min gubbe. Jag fick surra lite, men till sist gjorde han som jag bad om.

Och gissa! :o) Peppar, peppar ta i trä! Nu går bilen hur bra som helst. Phuuuu! Är ju totalt beroende av bil så det var ju en väsignad tur!

Men oj! vad jag surrar och skriver mycket! Bäst jag drar vidare nu.

Mys och må så gott!
Kram
Monika

Patricia sa...

Hoppas du har lika bra väder som vi har här idag .. så du får fint fotoljus .. =)

Men åh va tråkigt med bil-utgifter, sånt är INTE kul .. =(
Vi har haft tur (om man vågar skriva det) med vår "nya" bil .. en -06:ans V70 .. hoppas ni hittar ett bättre alternativ. Men hur man än väder det så är bilar en tråkig utgift.

Kul att gå o fundera lite över framtiden, hoppas du hittar något annat att göra, det är bra med lite förändringar ibland .. man behöver liksom nya utmaningar lite då o då i livet .. =)

Och fina bilder som vanligt visar du .. ;)

Ha det bäst!
Kram Patricia

Nyanser av vitt sa...

Såna funderingar har vi alla då och då. Jag drömmer också om att öppna eget men tänker ju inte jobba jämt och inga helger....drömvinsten var är du? Nej än så länge får i alla fall jag kämpa på och ha Signerat AJ på sidan av. Ha en fin dag Mia.
Kram Agneta

Annika N sa...

Bilar är rullande sparbössor :-( Vi har med en äldre bil och jag tycker det är läge att byta..

Ha en finfin vecka !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade