onsdag 26 september 2012

Nu jäklar!!!

De orden som står i min överskrift har jag ju uttalat flera gånger.. Tyvärr!! Men en dag skall de väl gälla tänker jag =) 
Och nu undrar ni kanske vad jag menar med den överskriften.. Jo nu jäklar skall jag ta tag i träningen igen.. I förgår var jag och löste årskort på Holjebadet som har både bassänger och gym.. De har också olika pass om man vill gå på det.. Tänkte testa vattengympa så småningom.. Igår började jag träningen och det fick bli gymmet som fick äran att ha mig som besökare.. Så idag har jag träningsvärk... Härligt!!!
Försökt få bort träningsvärken med en långpromenad med bästa promenadkompisen idag.. Började regna så vi var ordentligt blöta när vi kom hem, men ack så skönt.. Kanske de ökade kilona vandrar neråt igen nu..
Instagrambilder (photobymaria1)
Igår fyllde älskade sambon år.. Vi firade inte så mycket igår mer än med presenter från mig och så fick han presenter från sina barn, och så en enkel fika.. Vi firar lite mer på fredag då hans föräldrar, mina föräldrar och min bror med familj dyker upp..
Patrick gillar ju och är intresserad av sk finöl och köper en hel del sådana när det kommer ut nytt på marknaden och så "findricker" han det ibland.. Det är ju inget man festar på.. Så min present gick i öldrickartecken..
För ett tag sedan så köpte han sex styck ölglas från Nynäshamns Ångbryggeri, och han gillar dem skarpt.. Så råkade han slå sönder ett.. Jag var inne på deras hemsida och beställde ett nytt sådant plus att jag beställde sex andra mindre ölglas som ser likadana ut fast de rymmer bara drygt 2 dl.. När jag fick hem dem var det tur att jag öppnade och kollade för i kartongen låg det enbart fem glas och ett var använt, så jag ringde dem på direkten.. De blev lite paffa men trodde att de fått tag på en kartong som varit på mässa.. De bad jättemycket om ursäkt och så skickade de tre nya glas, så nu fick Patrick åtta av dessa glas av mig och så köpte jag sex olika sorters "finöl" med så han har något att dricka ur glasen..
Svamparna på bilden är samma svampar fast de är plåtade med ett par dagars mellanrum.. Kul att se hur barnen har blivit vuxna.. Ha ha.. Den högra bilden tog jag igår när det var skymning så därav den är lite mörkare än den vänstra..

Idag blir det att gratulera Patricks pappa som fyller år och sedan skall jag iväg och jobba en natt..

Ha en fin dag alla..

7 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

Hej .. Alltid kul att se en skymt av sina bloggare ..du såg så pigg fräsch ut .. Såg ut som du gått ner massor av kilon .. Å ! Där stoppar jag i mig godis värsta påsen ..fick dåligt samvete efteråt .. Usch ! Så går det när man inte har lunch med sig på jobbet .. Jag höll på att svimma av sockerfall .. Inte bra.. Jag ska skärpa mig .. När man när,att sig femtio så lägger det sig ännu mer .. Suck ! Hoppas dina kalas blir bra .. Kram jeanette

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Ja vi får peppa varann till träning ;) Själv har jag varit lat ett par dagar nu. Så mycket annan kommer lätt emellan! Imorgon SKA jag träna igen :O)


Ha det gott och lycka till!
Kram Milla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du är superduktig som börjat träna, jag gör det i perioder, just nu är det lite off!! Så bra present med glasen, spännande och prova öl.
Kramar
AnnaMaria

Nina sa...

Ojdå, vilken miss med ölglasen, men det var ju en bra kompensation ni fick iaf :) Grattis till Patrick i efterskott..

När jag såg rubriken tänkte jag på mössen och trodde det var dom du menade :) Lycka till på gymmet!

Kram Nina!

Viola sa...

Vad duktig du är som tagit steget...jag hinner inte...men jag får mina jympapass dagligen med alla pallar som kommer med varor, ha en skön helg, kram

Härliga Livet sa...

Kikar in och önskar dig en härlig helg.
Kram Pernilla

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Min bror som fyllde år vill inte ha något paket, då sa jag att han skulle få en killgrej och det var ok.
Så det blev en flaska visky. Det är inte så kul för killar att få prydnads saker.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade