måndag 24 september 2012

Det trötta försvann!!!

Nu har jag jobbat klart mina tre nätter som var över  helgen och jag var trött som en gnu när jag kom hem.. Brukar ju inte sova efter sista natten bara för att kunna sova i natt då jag är ledig.. Men min trötthet byttes ganska snabbt mot att jag blev pigg och superglad..
För ett tag sedan hittade jag ett par jättesnygga gummistövlar på zalandos webbutik.. Skrev då till Patrick på hans fb-sida att kände han ett stort behov av att köpa något till mig så kunde han köpa stövlarna.. Jag lade det som ett skämt.. Men visst ville jag ha dem..
När jag kom hem idag så stod stövlarna på vår byrå med en lapp i som det stod "Vill du med och plocka svamp ngn dag? Puss <3>
Nu är ju jag ingen svampplockarmänniska, men jag tar kameran med och förevigar skogen och svampar och kanske hittar jag någon trattis när jag ändå är där.. 
Jag har världens bästa sambo.. Ja det måste han ju vara eftersom han står ut med mig.. Finare och bättre kan jag inte hitta... Så är det bara... Jag älskar dig Patrick!!! 
Idag har vi kanonväder här.. Småkyligt, men solen skiner och det är ett vackert höstväder.. Skulle egentligen vilja ut med kameran en runda men har lite här hemma som jag vill ha gjort och sen skall jag skjutsa hem mina föräldrar om några timmar, så jag får hoppas på bra väder fler dagar nu.. Har ju en fotografering med som skall göras om då föräldrarna ville ha ett gladare barn på bilderna.. Får hoppas vi hittar en bra tid till det och att han är mer lättflirtad den dagen..

Nu skall jag ha en bra dag så det tycker jag att du med skall ha..Ps.. Följ mig gärna på instagram.. Sök efter photobymaria1 så hittar ni mig.. Ds..

9 kommentarer:

Anna sa...

Så gulligt!
Är de så man ska göra, tack för tipset ;)
Kram

Hanna sa...

Verkligen fin stövlar.
Kram
Hanna

Anonym sa...

...och du hade inte ens födelsedag?..var rädd om honom Mia ;)
// kram Berit

Monika sa...

Så himla gulligt av honom! Och stövlarna är ju bara hur häftiga som helst! Supersnygga!

Ha en trevlig dag i skogen!

Kram
Monika

Angels & Roses sa...

Visst lyckades jag med tavlan ahhaah. Å så snygga stövlar!!! Jag älskar att gå i skogen. Det är så rogivande. FINA BILDER♥ KRAM

Cissi sa...

Supercoola stövlar. Bra släkte dom där gossarna.

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Fina stövlar!
Visst är röd flugsvamp vacker.
Jag måste ut igen i helgen det måste vara massor av kantareller nu när det har regnat så.
Kram Anette

Hem och Lycka sa...

Underbart! Kram Mia

Vardagens guldkorn sa...

Å vilka snygga stövlar!!
Hoppas du får några sköna lediga dagar nu då... =0)

Å älgkött kan verkligen rekommenderas !
Har ju en karl som jagar, så det är det enda kött vi äter förutom, rådjur och vildsvin. Mycket gott =0)
Kram Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade