fredag 21 september 2012

Fredag..

Så var det redan fredag och jag har jobbhelg som startar ikväll kl 20.45.. Jobbar tre nätter nu á 12 timmar.. Jag gillar nattpassen sen så klart är det ju skönare att vara ledig på helgen..

Instagrambild (photobymaria1) tagen med min iPhone4
Igår skulle jag ta bort stearin från den stora glasburken som står på en bricka i vardagsrummet och råkade då slå till lite lätt i burken och det blir en rejäl spricka i den.. Så jag pratade med Elin (Fröken Knopp) som jag köpt den av via chatten på fb om det fanns fler, och det fanns det.. Så idag for jag till Kyrkhult och köpte en ny.. Köpte en mindre glasburk med som jag också satte på brickan i vardagsrummet..
Instagrambild (photobymaria1) tagen med min iPhone4
Köpte lite nytt till brickan i köket med.. Två glasburkar som jag satte ljus i, en mossig kruka som jag satte en liten cyklamen i, ett receptark som jag lade på botten och så två små pumpor.. Fint tyckte jag att det blev i köket..

Har ni med hamnat i årstiden hösten?? Här har det regnat och blåst och varit mörkt hela dagen.. Så ljus har varit tända det mesta av dagen.. Kallt inne har vi med haft och jag fryser om fötterna, så värmen har åkt på i huset nu så vi slipper frysa.. Så nu är det höst på riktigt, men jag hoppas på några fina höstdagar innan hösten går över i vinter..

Nu lite soffhäng innan jag skall ta mig till jobbet.. Ha en fortsatt fin fredagskväll..

11 kommentarer:

Linda sa...

Jättefina "inredningsbilder"!! Ser så mysigt ut:-)

Källeboda lantliv sa...

Jättefint på din bricka med ! Hittade du något mera hos fröken knopp ? Man vill ha det mesta är .. Trevlig helg nu ! Kram Jeanette

Hanna sa...

mysiga bilder.
Ha en bra helg.
Kram
Hanna

Josefin -Happy Days- sa...

Mysigt du fixat, tända ljus hör hösten till :-)

Lantligt i Smultronbacken sa...

Jadu, det har jag inte den blekaste om. Det har jag aldrig kikat på. Fick en chock idag när det var dags igen.
Stängde ner hjälpsidan 2 gånger för det såg för krångligt ut men gav det en sista chans. Jag tänkte, eftersom det stod att det var lätt om man följde stegen så kunde hon ju inte ljuga. Det gjorde hon inte heller, vissa steg man gjorde scrollade man ner så långt och tillslut var det klart. Nu så här efteråt kan jag inte förstå att jag inte gav det en chans direkt, men jag är ju så oteknisk så det är nog därför.

Kram Teres

P.S. Undrar hur många gånger jag får skriva om tecknen här nere för att kunna posta min kommentar, ser ju aldrig vad det står:)

Nina sa...

Så fint du gör både här och där. Mysigt och ombonat hemma och fint och välkomnande i bloggen :) Du är så pysslig och duktig!
Önskar dig en bra jobbhelg!
Kram Nina!
(Är det viktigt med den där koden?)

Immi sa...

Visst hade hon många fina saker, du hittade ju några..jag o dottra min var där samtidigt som du:O))
/ Immi

Vita Falkens Lantliv sa...

Så fint du har gjort på brickan! Gillar glasburkarna!

Kram Susanne

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fint du har på din bricka!
Jobbar också i natt ;o)
Ha en fin söndag!
Kram/Lena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är jättefina glasburkar, tur att det fanns kvar. Gillar dina små pumpor, jättesöta och dekorera med.
Kramar
AnnaMaria

Patricia sa...

Så himla mysiga brickor du fixat till..men vilken otur med burken.

Ja nog börjar man känna av att det är höst här med, bara ett par plusgrader på morronen ju .. =)

Jag gillar att plocka svamp men haaatar att rensa så jag brukar inte plocka så mycket åt gången ..men vill ju ha lite i frysen så då får man stå ut .. =)

Du som är lite klurig .. vet du hur man får bredare bild/skriv-utrymme i bloggen, tycker det är lite smalt och har kollat runt lite men inte lyckats klura ut hur man göra .. =)

Ha det bäst!
Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade