fredag 31 augusti 2012

Seg som sirap!!

Ja nu går det segt med mitt uppdaterande här på bloggen, och lika seg är jag på att läsa de bloggar jag följer.. Jag har helt enkelt inte haft lusten.. Och har man inte lusten utan gör det för att man känner sig tvingad så slutar man nog ganska snart.. Men nu hade jag lusten så då får det bli ett inlägg =)
UDO
Jag har nu börjat jobba och tre dagar av sex denna veckan är avverkade.. Jag jobbar ikväll och sedan 12,5 timmar per dag både lördag och söndag.. Ingen mjukstart här inte, men det får ju gå..
Helt okej var det att komma tillbaka till jobbet även om jag hade kunnat vara ledig länge till..
Fourever
Förra helgen (fredag & lördag) var jag på Helgeåfestivalen och lyssnade på musik, men framförallt så fotograferade jag.. Bilder som skall upp på Helgeåfestivalens hemsida.. Många bilder kommer också att komma upp på min facebooksida, Photo By Maria, kika gärna in och gilla gärna sidan, då blir jag glad.. 

Mycket mer har jag inte att komma med idag, det har inte hänt så mycket.. 
Är ni intresserade av LCHF-recept så är ni välkomna in på min lchf-blogg och titta, där uppdaterar jag så fort jag gjort någon ny mat eller bakat.. Klicka ----> HÄR för att komma dit..

Ha nu en bra fredag och en härlig helg..

4 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

Verkar som många känner så .. Jag är också dålig på att kommentera å läsa bloggar just nu .. Trevlig helg ! Kram jeanette

Hanna sa...

Ha en fin helg.
kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Blogglusten är noll här just nu också, kan bero på att jag har ont i halsen och lite feber. Ska skriva in mig hos viktväktarna igen, lärde mig mycket bra när jag var med sist.
Kramar
AnnaMaria

mig & alice sa...

Helt rätt, man gör bogginlägg när man känner lusten för det. Att göra något av tvång förstör bara nöjet :). Vilka snygga bilder du tagit!!!
Skulle så gärna vilja lära mig min kamera på riktigt :).
Hoppas att du haft en bra helg!
Kraaam
Melinda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade