onsdag 19 september 2012

Äntligen..

Ja äntligen blev jag klar med att fixa min header.. Jag har ju haft vår där sedan april, så det var hög tid att ändra på den..
 Jag var ju lite osäker på vilken av Gusten eller Sassi som var inblandad i påkörningen av en bil igår.. Vi trodde ju att det var Gusten och det tror jag än, men misstänkte att det kunde vara Sassi eftersom hon inte visade sig igår.. Men i morse kom hon och var helt oskadd.. Så alla våra tre pärlor är hela och fina..
När jag kom hem i morse så kom jag hem till en byggarbetsplats.. Jag visste att Patrick skulle börja fixa här hemma men jag var övertygad om att det var dörr- och golvfoder han skulle sätta upp i hallen.. Men där hade jag fel.. Han hade börjat i vardagsrummet.. Vi skall ha vit liggande råspont på väggen bak soffan och sedan tapet på resten av väggarna.. det var panelen han börjat med.. Men vi kommer att stöta på ett problem.. Våra taklister har nog suttit sedan huset byggdes -36 och sitter som berg och vi får inte väck dem.. Och skall vi ta bort dem med våld så förstörs kanske taket.. Så nu klurar vi på hur vi skall göra där.. Hoppas vi kan komma på något som inte ser allt för konstigt ut..
I vilket fall kommer det bli ett lyft i vårt vardagsrum.. Vi har ju inte gjort något i rummet utan det ser ut som när de som bodde i huset innan bodde här, och vi har bott här i drygt 4 år, så dags att göra det till vårt..

Lite läsning av bloggar nu innan sängen.. I morgon skall jag på utbildningsdag (8-16) så jag hoppas jag kan sova i natt..
ha en fortsatt fin kväll och en kanonbra torsdag..



9 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Super fin header!!!!


Kram Susanne

årstidens bästa sa...

Jättefint!

Kram
Linda

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så himla skönt att alla katter är oskadda, en vidrig tanke och köra på en katt. Jag är jätterädd att jag ska backa på grannens.
Och fin header har du gjort.
Kramar
AnnaMaria

Hem och Lycka sa...

Spännande, hoppas på bilder! Jättefin header! Kram Mia

Jenny sa...

Hej Maria!
Vad skönt att katten klarade sig oskadd:)

Jättefin header o vad kul att göra om i vardagsrummet, hoppas ni kommer på en bra lösning med taklisten!

Kraam Jenny

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vad skönt att katterna var oskadda! Jättefina bilder i headern och hoppas det ordnar sig med taklisterna i vardagsrummet. Jag tycker också det är supersnyggt med liggande råspont som fondvägg!

Ha en bra dag i morgon, på utbildningsdagen1

Kram
Petronella

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Så skönt att er kisse var oskadd.
Det som är lite jobbigt är att katter springer iväg när de får sig en törn när man bara vill hjälpa dem.
Ha en fin helg!
Kram Anette

Patricia sa...

Va skönt att katterna är OK .. =)

Och va kul att fixa i vardagsrummet .. hoppas ni hittar en bra lösning på det där med listerna .. =)

Ha en skön helg!
Kram Patricia

vasses sa...

Vilka fina bilder ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade