söndag 1 juli 2012

No. 19

Äntligen!!! Ja äntligen har vi fått upp husnummerskylten från Ramsign som jag vann för evigheter sedan.. Så nu kan alla hitta vårt hus lättare..

Har ju jobbat två nätter och den tredje är på G, sen har jag två nätters ledigt.. Hoppas vädret är som idag de dagarna.. Ja i morse när jag cyklade hem var det ju inte så fint, regnade som bara den.. Och jag tror det regnat på förmiddagen men då sov jag.. Men efter jag vaknat har det varit härligt sommarväder.. Och sånt vill jag ha nu, i massor..
Nu lite jobbande innan jag får hem och njuta lite ledighet.. Hoppas ni alla har haft en bra helg och nu får en minst lika bra vecka.. Några av er kanske har semester nu, så jag hoppas ni kan njuta av den..

Många kramar..

Mia

6 kommentarer:

Pierre sa...

Fin husnummerkyllt. Våran syns knappt för alla varning för larmskyltar. Ha en bäst ledighet nu och låt kameran gå varm:)

Viola sa...

Det är något visst med gammeldags emaljskyltar :) grattis till fin vinsten, ha en fin vecka, VIOLA

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken fin vinst du fått och den gör sig bra där på husväggen! Skönt att du jobbar sista natten nu så att du får lite ledighet och vädret...ja nu måste det väl bara bli bättre och bättre...

Ha det fint!
Kram,
Regina

Källeboda lantliv sa...

Personlig skylt .. Fint ! Ja nu hittar vännerna .. Förstår tt du längtar efter din ledighet ..hoppas du får en toppensemester .. Kram jeanette

spokslottet sa...

Nu hittar jag också hem för nu har jag rätt siffror.
Hur galen kan man bli.
Kram June

Karin sa...

Hopopas solen skiner på dig och värmer! Vi har faktiskt haft sol och värme i tre dagar nu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade