lördag 21 juli 2012

Nära..

Just nu när detta läggs ut så sitter jag på jobbet.. Detta är ett tidsinställt inlägg.. Jag jobbar 8,30-21 både idag och i morgon.. Är sedan ledig i två dagar, jobbar två och sedan ledig i härliga 31 dagar, skall bli skönt och jag tycker jag helt klart är värd det..
Jag hoppas ju givetvis att solen kommer att skina på mig men jag är inte jätteledsen om det regnar heller, ledigheten skall jag njuta av i vilket väder det än blir.. Men som sagt några dagars sol hade ju inte skadat, vi behöver det..
Patrick är nu åter hemma från sin minisemester.. Jag älskar ju att vara ensam hemma men det räcker någon dag sedan vill jag ha hem honom igen.. Medan han var iväg så målade jag klart hallen uppe, hur länge har den inte fått vänta, men nu är den klar =) Eller nästan får jag väl säga.. Färgen räckte inte till sista lagret som skall på taket, men det skall jag göra på min semester.. 
Patrick var ju på Kiviksmarknad i tisdags, och där kollade han efter en sak till mig, men den kostade ungefär tre ggr så mycket som den gör på eBay så jag beställde en istället.. Vad det är?? Ja det får du se när jag fått den ;)
I tisdags kväll var vädret äntligen så pass bra så att jag kunde ta studentbilder på en tjej som fått vänta.. Kanonväder blev det och några bilder blev tagna.. Även syskonbilder ville mamman ha så alla tre syskonen stod framför linsen och blev förevigade..
Vi har ju en bit av tomten som är naturtomt och där växer en hel del blåbär, så i torsdags var jag ute i regnet och plockade ihop bär som räckte till en paj.. Patricks bror som bor i Stockholm var nere så vi bjöd på mat och efterrätt.. 
Pajen blev LCHF-anpassad och vill du ha receptet så kan du hitta det HÄR..

Njut nu av er dag så skall jag njuta av min som består av jobb fram till i kväll kl 21..

Kram Mia

6 kommentarer:

Nina sa...

Alltså blåbärspaj... det är gott! Ja, allt med blåbär är nog gott, tror jag :)

Önskar dig en fin dag på jobbet!
Kram Nina!

Marja - Baka Sokerfritt sa...

Väldigt fina bilder, pajen verker super! Men vilka förskräckligt långa pass! Skönt med ledigt sen :)

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja hör attd u varit flitig med penseln... Är alltid härligt att få sådant gjort som man länge tänkt..
Kraam
Sanne

Nyanser av vitt sa...

Klart att du är värd en lång semester. Vi plockade blåbär igår. Gjorde sen blåbärsmuffins. Vi får gäster idag så det blir hembakat till kaffet och det hör inte till vanligheterna att jag bakar :O)
Sköt om dig.
Kram Agneta

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Jag brukar åxå göra tidsinställda inlägg som kommer dagar jag ibland jobbar.

Härligt med naturtomt!

Trevlig kväll fina du!
Kram Milla

Nyanser av vitt sa...

Tittar in för att önska dig en mysig fredag.
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade