torsdag 8 mars 2012

Paus!!

När jag vaknade i morse och tittade ut så insåg jag att våren tagit en paus.. Eller är det så att kung Bore vill försöka visa sin styrka, men jag tror att han kan se sig besegrad snart av underbara våren.. Så här såg det ut men jag tror att det vita är borta redan i morgon..
Plåtad med min iPhone
Igår var jag och Amanda inom Lindex och jag kunde inte låta bli ett par färgstarka byxor.. Ett par orange byxor fick åka med hem, gillade dem så mycket.. Så nu har jag två par färgglada byxor.. Gillar det färgstarka modet.. Och enligt en reklam så är det färgglada byxor och en vit storskjorta som gäller i år så en skjorta får nog inhandlas så jag är rätt i år ;) Men inte nu för nu skall plånboken stängas ett tag och enbart öppnas då det är mat som skall inhandlas..
Plåtad med min iPhone
Idag har jag ju varit ledig och skall vara fram till måndag.. Skulle ha gått en promenad med en kompis men hon är sjuk så jag tog det lugnt på förmiddagen.. När Patrick gick till jobbet så for jag och Amanda och hämtade min mamma för att köra henne till Olofström där hon skulle handla lite..
Nu ikväll skulle jag och Amanda varit på skivstångspass på Friskis men Ana som håller i det har blivit sjuk så det är inställt.. Jag tvingade mig ut på en promenad istället, inte så lång men iaf 34 minuter.. Bättre än inget..
Så nu sitter jag och gottar mig med en fruktsallad med Kesella-vanilj och Kesella-hallon och så en mugg te... Underbart gott!! 
Torsdagar är ju en perfekt tv-kväll med Halvåtta hos mig, Lyxfällan och Biggest Looser Sverige så jag sitter klistrad i soffan och kikar på det..


Önskar er en fortsatt bra kväll och njut av era liv, man vet aldrig när ens livssituation förändras..


Kram Mia

10 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Mums så gott det såg ut! Vätskar sig i munnen;)

Många sjuka nu så det är mycket som blir inställt, men en promenad är väl inte fy skam det heller:)


Kram Susanne

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det kom några snöflingor när jag åkte hem från jobbet (kl. 20.00!). Härliga färger på jeansen=) Tycker man får vårkänslor av dessa färger. Skönt för dig att ha ledigt tills måndag. Finns det smaksatt Kesella eller har du fixat det själv, jag menar det lät väldigt gott=)

Ha en fin fredag!
Kram,
Regina

Nina sa...

Vad härligt med vår och färg :) Själv känner jag mig inte riktigt i form för färgade byxor (jag har inte så snygga ben som du...) men Sandra gillar ju färg. Får nog stilla min köplust med ett par byxor åt henne sen :)

Ha en fin dag och helg!
Kram Nina!

Annika N sa...

Såg gott ut den där fruktsalladen men smaksatt kesella har jag aldrig smakat. Snygga byxor..

Ha en mysig helg !!! Kram Annika

Källeboda lantliv sa...

Å! Så vår fräsch du blivit .. Snygga byxor .. Ja kul med färg .. Det piggar upp.. Ja vad tradigt med vinter igen .. Suck ! Men snart så vänder det .. Jag lovar .. 15 gr sägs det nästa vecka .. Ja detta med träning .. Man kämpar på men .. Ju mer jag tränar desto mer visar vågen på .. Kan det vara fel på den .. Muskler väger mer än fett säger många .. Men .. Man vill ju se resultat .. Styrketräning gör ju att man blir starkare i musklerna å framför allt hungrig .. Då äter man mer .. Hm! Är det bra ? Man vill ju bli slimmad å smal .. Vid snart 50 år .. Hm!.. Dottern sa att mamma.. Du är ju ändå så gammal så .. Du är bra som du är .. Kanske så ungdomar ser på oss .. Hi hi .. Men vi kämpar väl på trots allt .. Helg kramar till dig ... Ja visst ska man vara nöjd å njuta av livet .. Håller med .. Jeanette. Kallebodalantliv

Annelie L sa...

Vilka snygga byxor.....När jag var ung, och såg lite annorlunda ut i kroppen, då hade jag också färgstarka byxor. Det är välsett mode som kommer tillbaka kan jag tro. Härligt med lite färg, men jag säger som Nina, jag känner mig inte riktigt i form för att bära dessa färgbomber. Jag får njuta av dom på alla unga snygga människor ;0)
Fruktsalladen ser underbart god ut..när jag blir bra och kan gå och handla själv ska lite mer sånt inhandlas.
Kram och ha det så fint Mia.
Annelie

Madame Morell sa...

Härligt med färgglada kläder! Du, ha en go helg du med:)
Kram

Lilla Brödhult sa...

Ja vilken tur att snön försvann över dagen och till helgen och nästa vecka har de lovat måånga plusgrader och sol:) hoppas det stämmer,,
Så snygga jeans du köpt, roligt med lite färg,,,
Härligt att du är långledig,,,
Ha en mysig helg kram Helene

Hoffmans Design sa...

Så gott det såg ut MUMS Ha en kanon helg Kram Hoffmandesign

Susanne sa...

Ja hos oss uppe i Skellefteå har vi mera snö. Fast idag har det regnat.
Jag gillar också färger. Kul med färgglatt mode!
Ha en skön helg!
/ Susanne Degerman

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade