torsdag 22 mars 2012

Dyrt??

Tycker du det är dyrt att anlita en fotograf?? Visst är det mycket pengar, men har du då tänkt på hur mycket tid fotografen lägger på just dig som kund både före och efter just fotograferingstillfället..
Denna bild fann jag hos en fotograf idag på Facebook och tycker den är klockren.. Klickar ni på bilden blir den större..
Många tror att man som fotograf klickar av några bilder och sedan är man is tort sett klar och kunden får sina bilder.. Så går det INTE till.. Jag är ju inte fotograf men vet ju hur mycket tid det tar med att bara fixa med bilder.. En fotograf skall så mycket mer såsom att rekognisera, träffa sina kunder, köra en del sträckor, bokföra, göra reklam för sig, fotografera, redigera som är ett stort jobb även om man bara gör lite på bilderna och säkert en massa mer när man har eget företag.. Och på det så har man de en massa dyr utrustning, kanske en lokalhyra med och det kostar ju en hel del.. Ofta får de iväg på kvällar och helger för att tex plåta bröllop.. Så, nu kanske någon förstår att det kanske inte är så dyrt ändå med en fotograf =)
På tal om fotografering så har nu föräldrarna till lille Vilde nu valt vilka bilder de vill ha så nu håller jag på att lägga sista handen vid dem innan de skall få dem på skiva..
Lina som mamman heter gjorde mig så himla glad igår.. Hon hade varit inne i min blogg och kommenterat igår och med det fick jag ju då veta att hon har en blogg och vandrade in där och fick läsa dessa rader: 

"Bilderna blev så jäkla bra (vi själva får vi ta med en klackspark) och jag längtar tills vi får bilderna som skall pryda våra väggar här hemma. Jag kan verkligen rekommendera Maria (Photo by Maria på fejjan), väldigt trevlig, framåt och har ett väldigt bra anlag med med barn, vilket behövs, vilket behövs om man skall fotografera barn!
Så vill du ha bra men också billiga bilder så kontakta henne, kan garantera att ni blir nöjda!"

Hur glad blev inte jag när jag läste det då???Tack snälla söta Lina!!!
Nu blev ju inte alla bilderna så bra som jag hoppats då jag hade lite dåliga ljusförhållande att jobba i då, men jag hoppas att de blir nöjda även när de har bilderna i sin hand..
Nu ut i solen och ner mot jobbet..

Ha en fin fin dag..

Kram Mia5 kommentarer:

Viola sa...

Håller med dig....vilken fín kille, superhärligt foto, ha en skön kväll, kram

Jenny sa...

Hej Maria!
Vad kul med nöjda kunder:)
Jättefin bild på söta killen!

Kraam Jenny

Annika N sa...

Kul att de blev nöjda och roligt att få lite beröm.

Ha en fin kväll !!! Kram Annika

Lina sa...

Sanningen kan allt va bra ibland! :) Hihi..
Vi väntar bara på att ham ska bli lite äldre och börja gå,så ringer vi dig igen! Alla våra väggar här kommer prydas av vår lille charmnisse! :)

Tusen tack för alla bilder åter igen,jag ska ABSOLUT föra ditt namn vidare.Trevlig helg!

Källeboda lantliv sa...

HEJ ..Vännen ..kikar in och önskar dig en bra helg ! kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade