fredag 9 mars 2012

Fredag kväll!!

Sitter i soffan med datorn i knät och The Voice på tv'n.. Ett program som jag inte följt men det fanns liksom inget annat sevärt i mitt tycke så det får stå på..
En skön fredag har det varit.. Jag har städat och så promenerat 1 timme vilket var tur med tanke på att jag svullat i mig godis nu ikväll.. Heeeeelt onödigt... Hur skall jag få stopp på svullandet och hitta motivationen, jag mår ju inte bra som det är nu..
En pärlhyacint har fått flytta in och upp på vårt skåp, vit och vacker skall den bli.. Lite vårigt inne och nu börjar det bli vår ute igen, snön som kom igår är ett minne blott och det har varit härliga plusgrader idag och lite regn har kommit.. Men hellre regn än snö..
Jag sitter alltså hemma helt ensam vilket jag njuter av.. Patrick har jobbat ikväll och nu är han och bowlar och äter tillsammans med jobbarkompisar.. Sonen är ute med kompisar, dottern hos sin pappa (eller säkert också ute med kompisar skulle jag tro) och Patricks flickor är hos sin mamma.. Men även om jag sitter ensam så vill jag ju ha det mysigt så här är 29 ljus tända (+3 på yttertrappen) och 6 av ljusen ser ni på bilden, så ser det ut på skåpet just i detta nu.. Ni vet väl att om ni klickar på bilderna så får ni upp dem lite större..


Även om jag gillar att vara ensam och njuter av det så måste jag nog erkänna att lite saknar jag allt Patrick nu, denna veckan har vi inte setts så mycket då vi gått om varandra när det gäller jobb och så något möte som varit och så.. Men om nån timme är han hemma =)


Jag skulle ju vara ledig i fyra dagar nu, trodde jag ja.. Fått strul på jobbet så jag får hoppa in och jobba i morgon natt, inget jag ville egentligen men självklart ställer jag upp när det blir kris och lite extra pengar är ju inte fel heller ;)


I morgon förmiddag skall jag iväg och fotografera en liten 6 månaders kille som heter Vilde.. Och är han som namnet antyder så blir det en spännande plåtning ;) Väldigt kul skall det bli i vilket fall.. Och vill föräldrarna så kommer det bilder på den söte killen..


Ha nu en fin fortsatt fredagskväll och en ljuvlig lördag..


Kram Mia

4 kommentarer:

Anna sa...

Här kikar vi också på Voice men snart blir de film!
Skönt med egen tid ibland men klart man längtar i allafall :)

Tråkigt och få jobba när man planerat och vara ledig, vi har också så ont med vikarier så man undrar hur de ska bli i sommar?

Kram

Källeboda lantliv sa...

Visst är det skönt med egen tid ! ibland ...inte alltid ..då hade man nog varit lessen på det ..vet man att man har någon att längta till och som kommer hem å älskar en då är ju allt frid å fröjd ...man ska ju vattna kärlekn emellanåt det är viktigt ..för båda ...va synd att du måste jobba ...ibland blir det inte som man tänkt ..ni har också svårt med vikarie ..har jag förstått ...njut lite av dagen iallafall ..kram jeanette.kallebodalantliv

Patricia sa...

Ja det var väl tur du inspirerade mig till ett inlägg .. hi hi.

Ja kan du tänka dig att jag ska ta hoj-kort och dessutom köpa egen hoj, det hade jag aldrig trott jag skulle få möjlighet till .. fasen va jag längtar till jag får börja köra .. =)

Jag trivs med när jag får lite egen tid hemma, och klart man vill mysa även då. Du har så fint hemma hos dig!

Ha det bäst!
Kram Patricia

Annelie L sa...

Vilka vackra stämningsfulla bilder du har i bloggen . Det syns att du hade det riktigt mysigt i all din ensamhet. Det är ganska skönt att vara ensam ibland, när man vet att det finns någon som snart kommer hem och gör lyckan fulländad.
Kram och ha en fortsatt fin helg //Annelie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade