måndag 19 mars 2012

URnöjd!!!

Jag har haft en ledig dag, eller nästan iaf... Ett jobbmöte på 3,5 timmar fick jag in på.. Men det var ett positivt möte och jag ser en ljusning..


Men dagen började jag tillsammans med Patrick och vi åkte till Karlshamns lasarett där han skulle lämna blod.. Efter det åkte vi till Sölvesborg för att hämta min otroligt fina vinst på Juhlins där jag vunnit en Michael Korsklocka.. Såååå snygg!!!
Visst är den snygg?? (klickar ni på bilderna så blir de en liten aning större)
Jag visste ju inget om detta märke och reagerade inte på namnet heller vilket jag nog borde.. För han som designat klockan, Michael Kors, är ju en känd modeskapare och är bl.a en av domarna i Project Runaway som jag ofta tittar på.. Och ni som inte vet vem han är så ser han ut på detta sätt..
Och här ser ni mig när jag hämtade min fina klocka på Juhlins.. Klockan överlämnades av butikens ägare Peter.. TACK!!!!
När jag kom hem från mötet så stod min fina vän Anna och väntade på mig, vi skulle ut i blåsten på en promenad och planera lite bröllopsfotografering plus en massa annat snack.. Vi träffas allt för sällan så det är ju mycket att prata om.. En liten vätskefika på kaffe och te togs innan hon for hem till nyblivna sambon igen..


En sen matlagning blev det till utsvultna ungdomar och mig... 
Gusten tyckte nog vi fick för lite i oss för han kom med efterrätten..
Men tack och lov var den död, jaga fågel inomhus är ju inget vi vill..


Nu sitter jag i soffan och har precis kollat på Sofias änglar och skall nu fortsätta med redigeringsjobbet av lille Vilde.. Familjen har fått vänta länge nu på sina bilder pga att jag jobbat hela tiden, men snart är de klara =)
I morgon är det jobb igen (ja på en annars ledig dag), men jag hoppas att det snart är över med allt detta jobbandet och jag kan jobba mina normala 100%.. Även om det ger bra betalt så är ju ledighet och välmående mycket mera värt..


Ta hand om er..


Kram Mia

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Det känns som om du hade en helt ok dag med mycket glädje. Klockan är helt underbar, så kul att få vinna något så fint, Grattis!
Stekta sparvar har man ju hört talas om....men undrar om det kan vara något vidare. Men Gusten kanske hade uppskattat det.
Ha nu en fin dag och jag håller tummarna för att det snart blir mindre arbete för dig, pengar är inte allt.
kram

Jenny sa...

Hej Maria!
Wow, vilken turgumma du är som gick o vann en Michael Kors klocka!! Jättesnygg, grattis!

Kraam Jenny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade