söndag 11 mars 2012

Ledighet är bara överskattat..

Att den sköna ledigheten är överskattad har jag försökt intala mig själv men lyckas inget vidare.. Skulle ju som jag skrev i förra inlägget varit ledig i fyra sköna dagar men så blev ju inte fallet.. Jag fick hoppa in och jobba nu natten som gick, hann hem och vända så fick jag ta mig tillbaka till jobbet igen och vara kvar där fram till 13.45 då nästa personal (som oxå skulle varit ledig) kom..

Men jag har iaf kunnat ta ledigt i morgon istället så då hoppas jag att det härliga vårvädret som varit idag återkommer då med, och det har de ju lovat så det får de minsann hålla..
När jag körde hem nu i eftermiddags från jobbet så körde jag inom Willys och köpte penseer och mini-påskliljor som jag satte i våra utekittlar.. Ser inte mycket ut för världen just nu men de växer ju till sig..
Vi har ju stora bokstäver i trädgården, M & P, det är ju inte meningen att de skall vara där utan hamnade där för att rosta, och det har de ju gjort nu.. Det som var meningen var att de skulle in i vårt sovrum men jag tycker de är lite för stora.. I trapphallen skulle de vara snygga men så är vi ju fler än jag och Patrick (M & P ) som bor här så då tycker jag det är lite ego att sätta våra bokstäver just där.. De kan ju oxå väntas med att sättas upp ett tag till, vi får se.. Tycker iaf att de blivit snyggt rostiga..
Nu skall jag bara slöa resten av tiden fram till sänggående vilket känns som det blir tidigt idag, har ju varit vaken hela natten..
Lite bloggar skall jag ta mig an att läsa med.. Borde kolla igenom och redigera gårdagens bilder på lilla Vilde men det är jag för trött för så det får jag starta med i morgon istället..


Njut av söndagskvällen och av nya vårveckan som startar i morgon..


Kram Mia

9 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin söndagskväll och en bra början på den nya veckan!
Kram
Hanna

Annika N sa...

Ja det får vi hoppas på att det blir fint vårväder i veckan som de lovat.
Mysigt att få lite ensamtid ibland, synd bara att det inte var något bra på tv:n då. Fina blommor du köpt..

Ha en fin vecka !!! Kram Annika

Anna sa...

Nu är de vår när man kan sätta ut blommor, en mysig tid.

Att du orkade jobba så länge, snart ska jag jobba natt.

Ha en bra kväll! kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det måste kännas lite när man sett fram mot ledighet och så blir det inget, men imorgon ska det bli ännu soligare och varmare.
Jättefint med penséerna.
Kramar
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

Ja så kan man få jobba ibland ., lite tradigt det förstår jag .. Fina penseer .. Ja jag såg också att Willys hade massor av blommor .. Får stanna till jag också .. Njut av kvällen .. Filmtips ! Kl21.00 på fyran .. Filmen taken .. Skitspännande .. Se den .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Katta sa...

OHHH FIN DESIGNE!! <3

Jag har köpt mig en systemkamera!! Så nu måste jag bara lära mig hur man använder den också!! haha ;) eller kommaifrån autoläget i alla fall! KRAM!

Inspiration i vitt sa...

vårrligt och härligt hos dig Maria. Kram/Ingela.

Monika sa...

Härliga blomster! Som en föraning om vår! :o)

Ha en fin vecka!
Kram
Monika

Piah sa...

Kanonväder det var idag,vår i luften och jag får nog också ta mig till Willys.Undra om de har vita minipenseer där?Vackra vide!
kram *piah*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade