tisdag 13 mars 2012

Välkommen!!

Jobbat förmiddagen idag när det varit kanonväder.. Men vilken tur att jag har ett jobb där vi går ut på promenad, så jag kunde ju njuta av solen ändå..


I eftermiddags var vi och hämtade en säng hos mina barns pappa, de ville bli av med Johannes gamla säng, han bor ju på heltid hos oss, och Emelie ville ha en bredare säng så då köpte vi denna av mina barns pappa med fru.. Är ingen bäddmadrass till så det skall inhandlas och en sängtop så den inte slits så fort.. Så länge står sängen i källaren men jag hoppas vi kommer iväg till IKEA och kan köpa det som behövs snart så sängen kommer upp ur källaren där den nu står liiiite ivägen..


Barnens pappas fru, Sara, har en liten butik med betoning på liten men det hon har är väldigt fint.. Kransar o sånt heter den och där säljer hon egengjorda kransar, lite blommor och lite inredningsdetaljer som krukor, ljuslyktor och ljus tex..  Jag var ju så klart inne en vända medans Patrick och Johann bar sängen till släpet.. Och jo jag handlade, men denna gången enbart för 35 :- Jag köpte två välkommenskyltar, en på pinne som jag satte i krukan ute och så en liten som jag skall sätta på ytterdörren..
Och så har jag vunnit =D Grattis till mig!! Det jag vunnit är ett litet gulligt syskrin hos Ofelias hus, så glad jag blev.. Tack snälla Anette!!Och givetvis skall ni få se den när jag fått hem den..


I morgon är jag ledig och sedan är det jobb torsdag till söndag..
Kanske vi ses i morgon..


Kram Mia

5 kommentarer:

Annika N sa...

Vilken fin skylt :-)

Ha en fin tisdag !!! Kram Annika

Anna sa...

Va fint de blev i krukan!
Kramis

Vitt hus med svarta knutar sa...

Grattis till vinsten! Så rart med välkommenskylten i krukan. Det har varit så härligt väder idag, fick ett par kortare promenader, men hann i alla fall se solen och njuta av flera plusgrader.

Ha det så fint!
Kram,
Regina

Lisa sa...

Hej min vän..Ja tänk så härligt att vi vann dessa vackra skrin eller hur. Såna turisar vi är. Härligt med ny sng och pinnarna var så söta. Ha de nu guman..

Kram Lisa

Källeboda lantliv sa...

Söt liten skylt .. Ja den butiken har jag hört talas om .. Kul med lite reklam för hennes försäljning .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade