lördag 17 mars 2012

Jobbehelg...

Tack för alla söta kommentarer.. Jag har lättat på en del som tryckt och stressat mig så lite lugnare är det.. Bara det stora, jobbet som behöver ordnas med så man slipper stressen över vissa saker där, men det löser sig säkert snart..
Idag har jag jobbat, 8.30-21 och det blir ett likadant pass i morgon.. Lååååånga passa är det men samtidigt kan jag gilla dem för då får man lite mer ledigt på schemat med mer lediga helger.. Ja i vanliga fall då, nu jobbar jag ju på lediga dagar med =/
Jag gick med i en tävling idag där man kunde vinna en weekend i en husvagn på Öland.. Gissa om jag vill vinna den av hela mitt hjärta.. En helg utanför hemmets dörrar skulle sitta som en smäck.. Jag och Patrick ensamma.. Det längtar vi båda två efter.. Så nu hoppas jag att de skall säga mitt namn, vore toppen..
Nu skall jag snart krypa till kojs, är dundertrött.. Sov så förbaskat dåligt natten som var.. Läste länge då boken om Emma är så fängslande, man vill veta hur det var, fick hämta Amanda efter jag lagt mig och så har jag ju svårt att somna innan alla är hemma, Johannes var siste man hem.. Men så började jag tänka istället, hur korkat är inte det då??? Men jag sov några timmar iaf men alldeles för lite känner jag nu.. Hoppas jag sover bättre i natt så jag inte går och gäspar på jobbet i morgon..

Ha en bra natt nu alla och sov så gott och njut av söndagen..

Kram Mia

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Önskar att jag kunde få dra vinnaren till Ölands vistelsen, då skulle du få vinna, det är ett som är säkert.
Kram vännen // Annelie

Maritha sa...

Jag skippar att vara med i tävlingen så får du större chans :o))

Sköt om dig!

Kram Maritha

Lilla Brödhult sa...

Åh vilken fin klocka du har vunnit,, kanske turen sitter kvar och du vinner vistelsen på Öland oxå det hade varit roligt för er:)
Ja dem arbetspassen är inte roliga men som sagt ganska skönt med lite mer lediga dagar,,, ta nu hand om dig och hoppas att allt ordnar till sig till ditt bästa,, styrkekramar Helene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade