fredag 16 mars 2012

Beslut!!

Jag har några vänner som gått in i den berömda väggen och jag vet hur dåligt dessa personer har mått och fortfarande mår ibland och med tanke på dem så känner jag att så hårt in i väggen vill jag inte gå.. Och det är med tanke på dessa vänner som jag stannar nu innan väggen uppenbarar sig och medan jag ändå mår hyfsat bra.. Men en del saker får stryka på foten.. Jag har börjat rensa lite tex neddragning av facebook, sagt upp prenumeration av Vikt Väktarna som just nu bara känns stressande och frustrerande.. Jag har också tackat nej till en del saker så jag kan koncentrera mig på just MIG och på min FAMILJ.. En del kommer att bli besvikna andra lättade.. Några kommer att tycka att jag valt fel.. Men de kan aldrig tala om för mig hur jag mår, det vet bara jag.. De kan aldrig tala om vad som är rätt eller fel för mig, det vet bara jag..

Och så lite roligare saker.. Jag loggade in på fb idag för att skicka ett meddelande till en tjej och har då fått ett meddelande från Juhlins i Sölvesborg som säljer klockor och smycken.. De hade en tävling som jag var med i och vet ni vad?? JAG VANN!!!! En Michael Kors-klocka värd 3395:-  skall bli min på måndag då jag skall hämta den.. Gissa om det förgyllde min fredag.. Så här ser den ut, visst är den fin:
Och så skall jag komma med ett boktips.. Igår kväll läste jag ut Morgan Allings bok, Kriget är slut.. Gillar man biografier skall man absolut läsa denna där han skildrar sitt liv som barn med en alkoholiserad mamma, barnhem, fosterhem och sin resa mot att bli skådespelare.. Läs recension HÄR!!
Nu skall jag börja med nästa vad jag antar sorgliga berättelse.. Jag skall läsa Emma Jangestigs bok, Varför gråter inte Emma?
Ni minns säkert tragedin.. Mamma Emma blir svårt misshandlad och hennes barn blir brutalt mördade av Emmas sambos fd..
Ni kan läsa recensionen HÄR!!! 
Har ni alla haft det underbara väder vi här i Olofström har haft?? Jag var ute och gick en runda på förmiddagen UTAN JACKA!!! Härligt!! En runda med massor av tankar som bearbetades men jag vet inte om jag blev så mycket klokare, men skönt att få gå och tänka i min ensamhet..

Nu är det jobb som gäller, i morgon och på söndag jobbar jag 8.30-21, skönt att slippa vara hemma ;) Eller inte.. Men detta är mitt vanliga schema så just nu kan jag inte klaga =) Kommer att jobba övertid nästa vecka däremot, får se det som att det blir extra pengar i lönekuvertet.. Fast å andra sidan är det ju bättre att må bra, att familjen mår bra än att jag får övertidspengar och istället varit ledig.. Men nu ser det ut så här och jag hoppas på en snar ändring..

Ha nu en fin fortsatt dag.. <3

Kram Mia

10 kommentarer:

Okki sa...

Åååå, vilken fin klocka.
Vad roligt att du vann den :)
Ha nu en bra fredagkväll

Kram kram Okki

Annika N sa...

Grattis till klockan och ett mycket bra beslut..att ta det lugnare. Livet går inte i repris så det gäller att vara rädd om sig, det vet jag nu...

Ta hand om dej vännen !!! Kram Annika

Nina sa...

Bra Mia! Skönt när man liksom kommer på att bromsa i tid :)

Och stort grattis till klockan! Guuuvaaakuuul!!!!! :)

Ta nu hand om dig, fina du!
Kram Nina!

Källeboda lantliv sa...

Var nu rädd om dig Mia .. Jag vet vad jag talar om ...bra att du drar i bromsen .. En sak är viktigt .. Hur mycket kan du ge andra .. Ger du massor och all energi tar slut ? Inte bra .. Vad vill du själv .. Vad behöver Mia för att må bra ? Tankar som man måste ställa sig ..vad mår du bra av ? Nu måste du ta hand om dig själv .. Annars är det lätt att hamna i väggen .. Många stärkande kramar till dig .. Jeanette. Kallebodalantliv

Anonym sa...

Grattis till vinsten! Jättefin klocka!
/Hälsningar Berit

Vitt hus med svarta knutar sa...

Grattis till din fina vinst, kanske blir den symbolisk för ditt beslut=)

Blir lite konfunderad, just nu håller jag på och läser Morgan Allings bok och den som ligger under i bokhögen är Emma Jangestigs bok!?!!

Här har vi inte haft samma väder, det har varit några plusgrader men mulet och det har blåst kyliga vindar.

Långa promenader är helande...

Önskar dig en bra helg, även med jobb!
Kram,
Regina

Maritha sa...

Så bar att du tar en paus och hittar rätt väg för dig innan det blir ännu jobbigare!

Så kul med vinsten, Grattis <3

Ha det gott!

Kram Maritha

Birgitta sa...

Grattis till klockan. Kul!
Bra att du bromsar i tid.
Kram Birgitta

Hem och Lycka sa...

Såå klokt av dig, var sjuk i flera år, dock inte utbränd utan hamnade där delvis pga mobbing av min chef. Hursomhelst - de som inte förstår är kanske inte de bästa vännerna..

Grattis till vinsten! Kram Mia

Annelie L sa...

Du gör kloka val som du själv kommer att må bra av. Precis som du skriver så kan andra inte komma och lägga sig i hur dina val ser ut, det är bara du som vet hur du mår och vad du behöver. Skönt att du drar i bromsen i tid.
Grattis till den snygga klockan, jag kan verkligen förstå att den förgyllde din dag.
Kram vännen, fortsätt att vara rädd om dig // Annelie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade