söndag 4 mars 2012

Doftande ljus!!

Denna helg har varit ledig helg och det gillas ju alltid.. Igår var vi och två kompisar till oss ute och åt.. Vi var på &Vin i Karlshamn, det var första gången jag var där och jag kan verkligen rekommendera denna restaurang.. Maten var utsökt och jag var verkligen impad av kyparen.. Han var mycket trevlig och verkligen kunnig vad det gällde maten, ölen, vinerna och alla annan dryck.. De serverar italienskt.. Jag åt en Bruschetta med musslor och räkor och till varmrätt åt jag pasta med kryddstarka korvar/salami.. Så jäkla gott!! Och så glass och maräng till efterrätt.. Så nu har mina volanger ökat ännu mer... Men det är det värt..
Igår på förmiddagen var jag ute på en promenad och hamnade i butiken Lizzos nere i byn, där hade jag sett ett par gröna byxor jag gillade så jag tänkte in och kika på dem.. Men största storleken de hade kvar var strl 36.. Frågade efter större men Mia som jobbar i butiken tyckte jag skulle prova 36 och jag skrattade.. Jag drar jag ju strl 40 i byxor och ibland 38 om det är stretch.. Men jag tog in brallorna i provrummet och tänkte jag skulle bevisa att jag inte kunde ha dem, men vet ni vad?? DET PASSADE!!!! Och eftersom jag kom i strl 36 så var jag ju bara tvungen att köpa dem, för det kommer ju aldrig att hända igen.. Kan ju berätta att det var fruktansvärt mycket stretch i dem.. Jag hade dem igår kväll och även idag och jag stormtrivs i dem.. Gillar vårens mode med mycket färger..
Idag har jag haft en massa härliga tjejer här hemma på Partylite-party.. Partylite har homepartyn där de säljer doftljus och lite inredningsdetaljer... Mycket fina ljus och saker men så jäkla dyrt bara.. Men eftersom jag var värdinna så fick jag ju värdinnerabatt beroende på hur mycket mina gäster handlade för..
Jag köpte/fick en aromalykta med två olika aromablock och några väldoftande värmeljus.. Trevligt var det med alla tjejer som kom och handlade och fikade..


Nu lite soffhäng innan sängdags och en ny vecka som startar med eftermiddagsjobb för mig.. Jobbar bara tre dagar sedan är jag ledig fyra.. Ganska skönt faktiskt..


Ha en fortsatt skön kväll..


Kram Mia

6 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

WOW storlek 36!!! Det låter som en dröm och det låter som det är vääääldigt långt dit för en annan...men men det går neråt iaf=)

Tycker också Partylite har dyra grejer, men de har också en del dofter som jag gillar.

Önskar dig en fin ny vecka med en del ledighet också!
Kram,
Regina

20-talshuset sa...

Låter som du hade en härlig helg... God mat med goda vänner shopping och doftljusparty mm. Såna helger mår man bra av!! Hoppas du får en fin vecka också! Kram Anna

Lilla Brödhult sa...

På den resturangen var min dotter oxå i lördagskväll, hon rekommenderade oxå den så det får nog bli ett besök dit,,
Ja mysigt med ljusparty, jag hade ingen ork att köra iväg i em,,,
Lizzo har mycket fint och tänk stl 36 det var inte illa:)
Ha det så gott kram Helene

Annika N sa...

Lite får man unna sig när man är på restaurang och käkar gott. Fina ljus och kul att besöka demo partyn.

Ha en skön vecka !!! Kram Annika

Det vita dårhuset sa...

BRA jobbat Maria!!!!!! Bra att du sporrar mig till att ta tag i mina odlade volanger igen :)

Ha det gott!!
Kram Erika

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Jag har också köpt doft ljus. Jag älskar att gå in i affärer där det luktar gott.
Ha en fin dag!
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade