fredag 17 februari 2012

FEDAG!!

Och jag har ledig helg och har varit ledig idag med.. Börjar jobba igen på söndag kväll, då mina nattpass startar..
Dagen idag har bestått av att promenad i underbart härligt väder, fick känning av våren då solen värmde så härligt.. Städning ha med stått på schemat och så har jag nu i em/kväll varit och hälsat på min fina vän Anna och hennes snart sambo Tobbe.. De förlovade sig i slutet av året och skall gifta sig i sommar.. Så idag fick de en förlovningspresent av oss..
Denna skål beställde jag på Muggar mm.. Där kan beställa muggar och skålar och få den text man vill.. Jag valde den texten eftersom Anna och Tobbe tatuerade in den texten när de förlovat sig..
Stal bilden på Annas FB, hoppas det inte gjorde något <3
När Anna fyllde år i höstas så fick hon två muggar som oxå kommer från Muggar mm fast då med en text som hon valt själv.. Ja hon visste ju inte varför jag bad henne om en textrad från en låt som hon gillar.. Men hon valde "The lady in red is dancing with me", halva meningen står på ena muggen och andra halvan på den andra..
Gillar dem jättemycket så funderar på att beställa till oss med men vet inte vilken text än.. Vill ju ha något som är "vi"..


Nu gäspar jag så mycket att jag tar all luft från alla andra här hemma så kanske bäst att ta och krypa ner snart.. I morgon skall vi ha kalas för Patricks äldsta dotter som fyller 16 nästa vecka..


Sov gott alla, det skall jag =)


Kram Mia

8 kommentarer:

Evelina sa...

Vilka otroligt fina muggar.. får nog ta ett kik på den butiken. :)
Go helg önskar jag dig!
Kram Evelina

Lisa sa...

Hej hjärtat.. Tack för fina ord hos mig. Så glad över dom. Ja tyvärr så hänger sig gasen på mig ibland, hahhaa. Men du vilka läckra muggar och tatueringar med. Tack för tipset om muggarna vet precis vilken låt jag ska ta.. Ha en underbar helg gumman..

Kram Lisa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fin skål och muggar, jättebra presenter. Och så läcker bild på händerna, snygga tatueringar är fint tycker jag. Härligt Mia att du är ledig idag också.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria

Lisa sa...

Åh vad du är fin som vän. Tack hjärtat..

Kram Lisa

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Åh, de var verkligen söta. Vilka fina presenter, gulligt du är! Trevlig lördagskväll! Kram Milla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Otroligt fina muggar och skålar. Sen gillar jag parets fina tatueringar...

Ha en skön ledig helg!
Kram,
Regina

Källeboda lantliv sa...

Söta muggar .. Visst är det kul när nära å kära är kära .. Kul att man kan hitta ny partner igen .. Önskar dom all lycka ! Hoppas du haft en bra helg ! Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Annika N sa...

Snygga muggar och jättefin skål.

Ha en fin vecka !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade