fredag 10 februari 2012

Krasslig..

Har i två dagar varit hemma från jobbet.. Magvärk, huvudvärk och ont i leder och något så otroligt trött.. Idag är det bättre men att det är något i kroppen märkte jag när jag gick med soporna, var helt slut efter det.. När jag vaknade (efter 11,5 timmars sömn) så stod det en bukett tulpaner på bordet.. Patrick började jobba tidigare idag men han hade hunnit iväg och köpa blommor till mig och sin mamma som med är dålig.. Så glad man blir av lite blommor från sin älskade.. <3


Ledig i helgen och det kan ju behövas om jag skall bli helt frisk till ny arbetsvecka.. Jag hoppas att jag iaf orkar iväg och äta med vänner i morgon.. Då skall vi äta på Bellas Place i Bromölla, skall bli kul och trevligt.. Jag har aldrig varit där men hört en del om stället.. Vissa har fått kanonmat och andra har fått mindre bra mat, så jag hoppas på det första i morgon =)


Ikväll skall Patrick på Whiskeyprovning så jag och mina barn (ungdomar) skall vara lata och beställa mat, för mig blir det en sallad.. Och så blir det en kväll framför tv'n, vad det är på burken vet jag inte men något finns väl som man kan slötitta på..


Fredagsmys på er nu och ha en fin kväll..


Kram Mia

4 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Hejsan Mia! Bellas place har jag hört mycket om, det ska visst vara jättefint och god mat också. Själv har vi inte varit dit ännu. Vad gullig att få lite blommor som piggar upp :-)) Krya på dig nu!!
Kram Paula

Källeboda lantliv sa...

Kvällen på dig .. Tråkigt att du känner dig kass .. Krya på dig ! Blommor piggar ju upp .. Jag har varit på Bellas .. Ett mysigt ställe .. Maten sådär .. Ha en skön kväll .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har också en lurig förkylning som kommer och går, mycket virus i omlopp nu. Jättegulligt av mannen och ge dig blommor. Krya på dig och hoppas du kan gå med och äta ute.
Kramar
AnnaMaria

A Cup Of Emilia sa...

Vilken underbar man du har som köper blommor till dig när du är sjuk :) Jättefina tulpaner! Kramar Emilia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade