söndag 26 februari 2012

Sommarlängtan!!

Idag har jag haft vårkänslor.. Vilket härligt väder vi har haft.. Jag sov fram till kl 14 sedan gick jag ut en runda.. Tog på mig en mössa för jag hade verkligen en Bad Hair Day och tänkte att jag skulle ju duscha efter promenaden.. Kanske skulle haft en sådan här mössa som min dotter, Amanda, har på sig ;)
Men så varmt det var med mössa på när jag gick.. Kunde ju inte ta av den heller för då hade jag skrämt varenda en jag mötte, så den fick sitta på.. Vinterjackan var med varm att ha på sig så den fick jag öppna och vantarna fick jag gå och bära istället för att ha dem på mig, men vad gjorde det att jag svettades när det var så underbart väder..
Vädret fick mig att drömma om sommaren och alla kul foton jag skall få plåta.. 
Bilderna i collaget här över är från sommaren 2011 och de är tagna på Sweden Rock Festival, Killebomfestivalen. Picknickfestivalen, Tivolirock, Helgeåfestivalen, Metall dagen och Diggiloo.. Och bilderna föreställer Basisten i Rob Zombie, Peter Jöback, Eric Gadd, Timbuktu, Jocke Berg i Hardcore Superstar, Erik Saade och Thomas DiLeva..
Jag har nu fått reda på att jag har ackreditering (fotopass) på tre olika festivaler och jag har gjort förfrågan till ett par ställen till.. Hur kul som helst..

Har fått två förfrågningar om student- och balbilder med och det är ju med fantastiskt roligt, men nervöst.. Jag blir ju så nervös när det är nu och då det gäller, bilder man inte kan ta om ifall de inte skulle bli bra.. 
Har ju två bröllop med i år som skall förevigas, lika nervöst det men också sagolikt roligt..

På tisdag skall jag in i studion och plåta en tjej och det skall gå i hårdrockens tecken.. Skall bli kul.. Att lära mig plåta porträtt ordentligt vill jag ju, lära mig att guida den jag plåtar, det tycker jag är svårt.. Men träning ger färdighet =)

Hoppas ni sover gott denna natt och vaknar till en ny strålande söndag..

Kram Mia

8 kommentarer:

Anna sa...

Kul att du har så många fotograferingar inbokade, då kan du känna att du är ju poppis :)
Ha en bra dag o hoppas de blir en härlig vårdag igen.
Kram Anna

Fiffiga Systrar sa...

vad kul att du fått så många bokningar. grattis! Visst är det härligt med ett vårtecken som att bli svettig under mössan! Vi önskar en fin dag! kram emelie och elin

Källeboda lantliv sa...

ja nog vaknade man till sol ..en härlig morgon...kul att du har så många plåtningar ...lycka till ! det fixar du ...ja nu mår man bättre när våren äntligen kommer ..idag ska jag me ut å promnera ..får bli gymmet en annan dag ..kram jeanette.kallebodalantliv

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag känner igen det där med och plocka av kläder efterhand som man går, helt underbart väder vi fått.
Roligt Maria att du får så många fotojobb, kommer säkert bli mer och mer.
Kramar
AnnaMaria

Vita Hemligheter sa...

Så spännande med alla fotograferingar, och visst har man massor av vårkänslor nu:)
Kram Emma

LOPPISLIV sa...

Grattis till alla fotouppdrag du fått, vad roligt!! Idag ser det ut att bli en vacker solig dag, jaa nu längtar man efter våren!! Ha en bra dag nu, trots jobb :-) Kram P

Annelie L sa...

De promenaderna när solen lyser och man får knäppa upp och ta av sig lite här och lite där för att det blir varmt...de är underbara tecken på att våren snart är här på riktigt <3 Inte behöver du vara nervös inför fotojobben, du är ju jätte duktigt och levererar alltid fina bilder. De skulle nog inte boka dig om de var osäkra, dom litar på dig och du litar på dig själv, så blir allt toppen.
Lycka till och ha det bra .
Annelie

Angels & Roses sa...

Jag är så glad för din skull, bra att du får en massa foto uppdrag♥
Aj aj ja, nu skulle du se. Fötterna är blåa som blåbär hehe. KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade