onsdag 15 februari 2012

Till vilken nytta??

Som de flesta vet så är ju inte jag någon älskare av snö och i natt så hade snön det dåliga omdömet att komma så det blev ca 10 cm.. En annan med dåligt omdöme är min sambo, han passar på att jobba när det behöver skottas ;) Så det blev plötsligt mitt jobb.. Vi har ju två ganska långa upp/nedfarter och en plan, två trappor, en gång runt huset plus en gång ner till brevlådan.. Det sista tog Johannes.. Ja ja, jag fick ju lite motion =)
Jodå.. Jag fick med lite uppskattning igår på Alla Hjärtans Dag.. När jag kom hem stod det en bukett med tre rosor och ett te som heter "Kärleks te" och väntade på mig.. Te't har jag smakat på idag och det var jättegott.. Rosorna högg jag av lite och satte i en kanna på vårt skåp i sovrummet, vi har ju egentligen inget sovrum utan sover i "matrummet" som är ett genomgångsrum, så där ser alla dem..
Annars har det inte hänt mycket idag.. Lite jobb med bara och i morgon är sista arbetsdagen denna vecka, sedan börjar mina nätter på söndag..

Nu hoppas jag att snön håller sig där uppe i bland molnen och inte singlar ner här, nu räcker det minsann.. Det som är nu kan ju vara kvar tills barnen haft lov men sen kan det med försvinna och helst med solens hjälp då..

Ha nu en fortsatt fin lillelördag och njut av det ni har..

Kram Mia

6 kommentarer:

Hanna sa...

Vackra rosor.
Här fick vi regn igår och sedan frusit på, så här är glashalt.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Nina sa...

Håller med, fast jag slapp skotta så jag ska inte klaga ;)

Vilka vackra foton på vackra rosor!

Ha det toppen!
Kram Nina!

Ankan sa...

Massa snö här oxå men bor i lägenhet så vaktis fixar de,,,vackra blommor=)

Källeboda lantliv sa...

Ja vi har också massor av snö .. Alltid mer i Kyrkhult .. Som du kanske vet .. Skotta är bra träning .. Gullig sambo .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Jenny sa...

Hej Maria!
Vilka fina rosor du fick:)

(bra träning att skotta snö;))

Vill inte heller att det ska snöa mer men tydligen ska det komma mer idag och på lördag här i Göteborgsområdet..

Ha det bra!

Kraam Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Håller med väldigt mycket, ingen mer snö! Jag skulle fota ute idag, hann inte få på mig kläder förrän det började vräka ner #¤¤f*#!!!
Jättefina rosor du fick, det var gulligt.
Kramar
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade