torsdag 23 februari 2012

GRATTIS!!!!!

Nu gissade ni nog fel.. Alltså till vilken jag gapar grattis till.. 
Idag fyller Patricks äldsta dotter 16 år.. Hipp Hipp Hurra för Emelie!!!
Vi firade henne helgen som gick men hon har fått present av oss idag och nu är hon och två kompisar på Kinarestaurang och äter.. 
Sedan far hon till sin mamma och där antar jag att firandet fortsätter..
Bilden är från förra sommaren då Emelie konfirmerade sig.. I år går hon ut nian och till hösten börja gymnasiet.. Jag är ganska säker på att det kommer att gå bra för henne i livet..
Jag antar att det inte finns någon som kan ha missat att det har fötts en liten ny tronarvinge i vårt land.. En liten tjej.. Härligt tycker ju jag som gillar vårt kungahus och framförallt kronprinsessparet.. Men jag kan ändå inte låta bli att tycka lite synd om den lilla, tänk så påpassad hon kommer att vara, som alla kungligheter och andra kändisar.. Kan inte vara lätt att få till ett normalt liv.. Men ändå så tycker jag det skall bli roligt att följa detta lilla nya liv..
Bilden lånad på Kungahustes FB-sida..
Och här är första offentliga bilden på de lyckliga föräldrarna och tydligen skall lille tjejen ligga i "baljan"..
Tänk om man hade fått chansen att bli den som fick ta de första bilderna, vilken lycka =) Men så bra är jag ju inta.. Ha ha.. Men drömma får man..
Grattis Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel.. Njut nu för det går attans fort och innan ni vet ordet av är hon en vuxen kvinna..


Idag har jag jobbat på förmiddagen så nu har jag avverkat 42 timmar av de 78 timmar jag jobbar denna veckan.. Bara 36 kvar och de gör jag på tre nätter i helgen..
Ikväll skall Amanda och jag träna på Friskis Skivstångspass, det behöver soffpotatisen Mia så i morgon blir det säkert träningsvärk men det gillas =)


Ha nu en fortsatt bra dag och kväll..


Kram Mia

3 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

En så söt tjej .. Grattis till henne.. Jag har också tränat idag känns skönt .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Annika N sa...

Duktigt att du tränat :-)
Söt dotter Patrik har. Ja det är nog inte så lätt att växa upp och vara så påpassad som den lilla säkert blir.

Ha en härlig helg !!! Kram Annika

Inspiration i vitt sa...

Vilken fin flicka, tänk vad stora de blir fort. Jaa idag har det inte pratats om annat än detta lilla flickebarn hihi. Kram på dig/Ingela.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade