tisdag 21 februari 2012

54 timmar kvar..

Denna veckan jobbar jag en del.. Från i söndags kväll till måndag morgon jobbar jag sammanlagt 78 timmar.. Normalt skulle jag "bara" ha jobbat 72 timmar men har ställt upp för en jobbarkompis som behöver vara ledig så vi har bytt en dag, jag jobbar för honom på torsdag fm och han en dag för mig om ett par veckor..  Så nu har jag 54 timmar kvar att jobba.. Har ett möte på ett par timmar på måndag med innan jag får vara ledig i två dygn..
 Idag är det fettisdagen och då SKALL man ju äta en semla, det är tvunget... Eller näää.. Men jag hade gärna gjort det, men jag tog bara fram en av de som stod i kylen för att föreviga en av dem.. Dreglade nästan över den men jag hann nog få in den i kylen igen innan jag droppade på den.. De två som står i kylen är Johannes och Emelies så dem får jag icke röra..
Jag fick hålla mig till denna korg istället.. Gott det med men jag erkänner att jag hade mer än gärna smällt i mig en semla istället.. Jag har ju i vanlig ordning gått upp i vikt.. Fattar inte varför det skall vara så svårt att hålla igen med allt gott.. Jag har viljan att gå ner i vikt men jag kan fasen inte ändå =( Jag mår ju faktiskt inte bra av detta.. Men nu har det snart gått två dagar på denna veckan och dessa två dagar ha jag iaf lyckats hålla mig till pro-pointsen.. Glad för var dag det funkar för mig..
Kl 20.45 börjar jag jobba och jobbar fram till 8.45.. Skall ta bilen idag för jag tänkte ta mig in på Maxi och kolla in bokrean efter jobbet.. Brukar ju inte sova när jag skall vara ledig ett par nätter men jag skall vila lite i morgon så jag orkar med ett friskispass på kvällen.. Ja om jag inte blir förkyld för jag känner mig lite off i kroppen och huvudet värker, men det kan ju gå över till i morgon..


Ha en fin fortsatt kväll och en god natt med mycket härlig sömn..


Kram Mia

7 kommentarer:

mo sa...

Hej
Vad duktig du är som kunde hålla dig ifrån semlan. Jag var inte lika duktig (tog en som kvällsmat, bra va ;)
Trist med förkylning, hoppas den inte bryter ut. Jag känner med att jag börjat få ont i halsen, om det ska bli något får det bli så fort som möjligt då vi ska åka till Långberget i helgen...o då vill jag vara frisk...

Ha de fint vännen, kramar

Annika N sa...

Strongt att låta bli men jag ska iaf ha en i kväll. Lycka till resten av veckan att låta bli onyttigt :-)

Ha en fin kväll !!! Kram Annika

Nina sa...

Usch ja, att det ska vara så svårt att lixom låta bli det där onyttiga! Det finns ju massa nyttigt som är gott oxå.. Min största fälla är nog maten, även om den är nyttig så är ju lagom bra :/ Semlor är gott, men jag har inga större problem att låta bli dom. Det är mest ögonen som vill ha för min del. Lycka till nu, du fixar det!!! Jahadå!

Hoppas eventuell sjuka håller sig på avstånd..

Kram Nina!

Selma sa...

Jag har också bara tittat på semlorna i år. Jag är ju en av smörblommorna...;-)

Ha det gott.
Kram britt

Cecilia sa...

Äh Semlor är endå inte så goda. Vi spar våra bonuspoäng till nå bättre. Bra jobbar Mia.

Jenny sa...

Vad starkt av dig att motstå semlan, jag åt hela 2 stycken fast jag vill gå ner i vikt;)

Ha det bra trots mycket jobb!

Kraam Jenny

Tidsmästarinnan sa...

Hallo Mia,
hoppas du känner dig bättre och inte har blivit förkyld vännen.
Semlorna ja... vi har magsjuka i familjen (men alla är mycket bättre idag) så vi får vänta med godsakerna. Inte för att man behöver dom kalorierna förstås :-)
Kram!
Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade