onsdag 29 februari 2012

Studiokul!!!

Dagarna rullar på i faslig fart i vanlig ordning.. Och vår har vi fått känningar på.. Plusgrader, sol, fågelkvitter och blommor.. Vintergäck och snödroppar växer i var och varannan trädgård och krokusar är på väg upp.. I en trädgård såg jag blommande penseér i rabatten.. Visst är det underbart?? I morgon är det ny månad med, Mars, och det är ju den första vårmånaden.. 
Igår var jag i studion med snygga Malin.. Malin spelade för några år sedan bas i ett hårdrocksband med enbart tjejer i men har nu inte spelat på ett tag.. Tror att suget finns där igen ;)
Så roligt att plåta henne.. Jag har ju inte riktigt kommit in i det där med att tala om hur mina modeller skall posa men här behövde jag verkligen inte säga något, hon visste precis hur hon ville.. Så kul!!
Många bilder blev det och kanske ni får se mer vad det lider, hon har inte sett alla bilderna än utan bara dessa två...
När jag kom hem efter plåtandet så hade jag ett litet paket som väntade på mig i brevlådan.. Jag hade i söndags kväll beställt två filter till ett av mina objektiv.. Det var ett stjärnfilter (x8) och ett close-upfilter (+4).. Jag har ju ett close-up (+10) som man kan komma riktigt nära med men jag ville ha ett som jag inte behöver gå riktigt så nära med.. Jag har ju ett fast objektiv 50 mm och det kan man ju inte komma jättenära med så jag ville ha så jag kan komma närmre men inte jättenära med det objektivet..
Stjärnfiltret gör att ljuskällor blir som just stjärnor, vilket ni kan se på en bild jag testade med här under.. Kan bli hur snyggt som helst en sommardag när det glittrar i vattnet, tror jag iaf =)
Hoppas ni har det bra och att våren är på väg hos er med..

Ha en fin kväll..

Kram Mia

10 kommentarer:

Anna sa...

Fin bild, ska bli kul och se fler och va fint kortet blev med nya filtret.
Jag vill också ha vår, ni ligger lite före tror jag.
Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättebra foton Mia, bra modell och bra fotograf= superbra!
Stjärnfilter skulle jag vilja ha, så fint.
Kramar
AnnaMaria

Annelie L sa...

Snygg tjej och bra kort på henne, det syns att hon inte är "rädd" för kameran.
Ditt sista kortet är fantastiskt, vilket glitter....Det kommer säkert bli underbara glittriga bilder under våren och sommaren.
Massor av vårkramar

Annika N sa...

Fina bilder på en tuff brud :-)
Spännande med lite nya filter.

Ha en finfin vecka !!! Kram Annika

Nina sa...

Vilka fina foton! Både dom i studio och på ljusen :) Det där filtret verkar skoj..

Ha det fint!
Kram Nina!

Johannes mamma sa...

Hej!
Hamnade på din blogg via nina, livet i stort och smått. Hon hade en tavla från dig som var underbart fin som beskrev autism på ett så bra sätt. Finns det nån möjlighet att beställa en såm tavla?

Photo by Maria sa...

Hej Johannes mamma!!

Skicka mig ett mail (photobymaria@live.se) så skall vi absolut ordna det =)

Kram Mia

Åsa sa...

Hej Mia!

Så duktig du är. Blev väldigt intresserad av stjärnfiltret. Var kan man beställa ett sånt och vad kostar det? Är på gång att köpa mej ett macroobjektiv till min Canon kamera, vill även ha en blixt och lite annat kul. Behöver komma närmare när jag fotar.

Kram Åsa

Åsa sa...

Hej och tack snälla!
Billigt var det.....
Kram Åsa

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Våren är här och det är riktigt skönt och att få ny energi.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade