onsdag 1 februari 2012

Årfyllningar..

Just idag för 18 år sedan låg jag i detta nu på eftervården på Karlshamns lasarett efter att jag på natten fött en dotter i Karlskrona.. Min fina dotter Amanda var det som kommit till världen och jag och barnens pappa hade blivit stolta 2-barnsföräldrar..
Här sitter hon hos stolta storebrodern, Johannes, samma dag vi kom hem.. Amanda är här 3 dagar gammal och Johannes är 1 år och 10 månader..
Här under är det från dopet d.10/4-94...
Idag ser hon ut på detta sätt, bilden togs i mars förra året då vi hade lite kul i studion..
Vi firade ju henne i söndags så idag blir det inget firande och hon är hos sin pappa med.. Men vi skall fira på annat håll, även min svärmor fyller år idag, så om en stund skall vi dit och äta lite gott..
Grattis till er båda!!!


Har ju inte visat hur det blev i hallen när hatthyllan och skohyllan också blivit målade.. Jag är jättenöjd, blev en helt annan hall..
I måndags fick vi ett fint brev i vår låda med.. Det var ett inbjudningskort till bröllop, och det gillas.. Det är Patricks bror och hans sambo, Fredrik och Cecilia, som bjuder in till bröllop i augusti.. De bor i Stockholm så det var bara att sätta sig och leta hotell för självklart vill vi vara med på bröllopet.. Jag pratade med Fredrik i måndags och då frågade han om jag ville plåta dem innan bröllopet.. Klart jag vill!!! Så de skall leta upp ett bra ställe i närheten av kyrkan, jag kan ju inte komma dit och kolla upp något så det får de göra och det bli säkert jättebra.. Hoppas nu att regnet håller sig borta den dagen..
Jag skall ju även på ett bröllop på midsommarafton.. Då är det en av mina bästa vänner, Anna och hennes Tobbe som skall bli herr och fru.. Då skall jag med ev få plåta.. Så kul!!! Anna och jag har ju varit vänner sedan nästan 20 år tillbaka..


Nu skall jag ta och promenera till svärisarna, fast svärföräldrar heter det väl bara när man är gift förstås så då kommer de aldrig att bli det till mig.. Jag går ju mer än gärna på andras bröllop bara jag slipper att själv stå brud =D


Ha en fin fortsatt onsdag..


Kram Mia

6 kommentarer:

Ulla sa...

Hallå Mia!
Vad roligt att få gå på bröllop och dessutom få föreviga dom på bild!
Natten har varit bra förutom väldigt kallt kan jag meddela men det är ju bara att gilla läget och streta på!
Snart är det ju vår och sen kommer sommaren och då lever vi upp igen eller hur!
Hoppas du får en bra dag och ta hand om dig!
Kramar om jättemycket!
Ulla

mo sa...

Fint det blev i hallen, färg kan göra otrolig skillnad...
Ja gud vad tiden går, det känns inte alls länge sedan man hade småttingar hängandes i kjolarna...haha. De är rätt härliga nu med de stora ungarna, meeen bebis o småbarnstiden kan jag längta tillbaka till ibland.
Ha en skön kväll, kram

Åsa sa...

Så kul med bröllop och vad roligt det måste vara att blir tillfrågad om fotningen.

Jättebra blev det i er hall med det svarta!

Kram Åsa

Monika sa...

Det var ett roligt uttryck! Årfyllningar! :o)

Grattis till dottern!

Supersnyggt i din hall! Riktig Wowkänsla alltså! :o)

Kram
M

Skogslyckan sa...

Vilken bra dag att fylla år på den 1 februari..ler..finns fler som gör. Grattis i efterskott till dottern. Kul att gå på bröllop!
Kram Pia

Källeboda lantliv sa...

Vad fint du fått i hallen .. Byrån jättefin ! Ja tänk vad tiden går stora barn nu .. Bröllop är kul ! Men visst skulle du stå fint som brud ., varför vill du inte det ? Gifta sig är mysigt .. Man kan göra det för sig själv .. Ensamma .. Det gjorde vi .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade