fredag 12 augusti 2011

Race!!

Ja banne mig om det inte blir ett inlägg även idag.. Gäller att hänga med i racet när det väl har startat ;)


Ville bara visa er vad som dök upp i min brevlåda idag.. Eller ja nu ljög jag för det fick inte plats i brevlådan så brevbäraren kom med det till dörren..
För några dagar sedan såg jag fina krokar i Fröken Knopps blogg och frågade i en kommentar om hon sålde sådana i sin butik, det vet jag fortfarande inte om hon gör, har heller inte kollat om hon har svarat (fy på mig).. Men en tjej som såg min kommentar skickade in en kommentar i min Matblogg om att hon sålde den till reapris i sin webbutik.. Det var Tessan med den fina bloggen Himlavit och hennes webbutik med samma namn.. Klickar ni på de röda orden så kommer ni till de olika bloggarna och webbutiken..
Jag klickade så klart in mig till hennes butik och klickade hem krokarna och så en tandborsthållare som jag gillade..
Nu borde jag ju inte handla för det har blivit mycket på sistonde så nu måste jag hålla i plånboken efter detta..

Patrick tyckte jag skulle vänta med att sätta upp den tills vi var klara med hörnlisterna.. MEN HALLÅ!!!! Det begriper han väl att jag vill se hur det ser ut på momangen, så han fick allt hämta skruvdragaren ;-) Tror nog att han kan sätta upp hörnlisten sedan ändå :-)
Borde ju hänga lite snyggare saker på så fina krokar men behövde något att hänga paraplyer och skohorn på och då bättre med snygga krokar =)
På bilderna ser ni oxå hur bra det blivit med den liggande råspont-panelen.. Ja mer av den skall ni få se när allt är klart.. Tar ju lite tid här då vi vill hitta på lite annat med när vi är lediga.. Får väl erkänna med att jag har ganska lång startsträcka, men snart så är jag igång och målar väggarna uppe i hallen.. Panelen är ju som sagt klar, Patrick väntar bara på mig nu..
Denna söta emalj-tandborsthållaren klickade jag hem med.. Nu har vi lite "fel" tandborstar för att det skall se bra ut men det skall ordnas när det är dags att byta gaddrengörare.. Detta står på lilla toaletten nere där tanken är att fixa till med.. Tanken är att lägga in ett mörkt klinkergolv, plastgolvet som är där nu ser bedrövligt ut.. Sen funderar vi på vit panel, men vi får se hur det blir när det är dags att fixa till där inne..


Om ett par timmar så skall jag och ett gäng föredettingar åka hem till en annan föredetting på lite samkväm.. Lugn nu!! Det är inte "sådana" föredettingar, utan vi är fem fd jobbarkompisar som brukar träffas med jämna mellanrum och äta lite gott och ha allmänt trevligt och kul.. Ikväll kör jag för jag vill ändå inte dricka något.. Skall på en kul tjejfest i morgon, som jag skall berätta mer om när den varit, och jag vill inte slarva med viktväkteriet två dagar på raken så då valde jag att dricka gott i morgon istället och kör ikväll..


Ha nu en fin fortsatt fredag för det skall jag ha..


Kram Mia

8 kommentarer:

Anette sa...

Halloj Mia!! Ja säger bara OCH!! näää då va skönt för dej att ha en hel vecka till :) skulle jag också vilja ha.
Snygg hängare o tandborst ställ du köpt ,måste nog in till henne o kolla :)
Ha de så trevligt i kväll.
Kör lugnt:)
Kram kram Anette

Nina sa...

Du är så pysslig och det blir så fint :) Nu är man nyfiken på resultatet.. Men det är klart ni vill göra lite annat oxå, så jag väntar tålmodigt :)

Må gott och ha det fint!
Kram Nina!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Racet gäller tydligen inte bara flest inlägg på "kortast tid" utan också fart och fläng på hemmaplan, snabba ryck med inredningsdetaljerna och festligheter på löpande band=)

Önskar dig trevliga kvällar med föredettingar och tjejkompisar!
Kram,
Regina

mo sa...

Det är ju det som är så bra/kul med bloggandet, att någon annan upptäcker ens "vill ha" o skickar en kommentar, gulligt av henne. Jättefina krokar som gör sig bra där..Snyggt med liggande panel oxå...

Ha en trevlig kväll, kram

Himlavit sa...

Ååå TACK MIA för de fina orden om mig och min butik =D Vad otroligt fint det blev med krokarna på väggen. Jag ska också sätta upp ett par krokar men har inte bestämt mig för var än, men VILL HA =)

Önskar en fin kväll och helg och tack igen för länken till min butik =)

KRAM Tessan

Källeboda lantliv sa...

hej ..kikar in och önskar dig en trevlig helg ! kramizar jeanette.kallebodalantliv

Hem och Lycka sa...

Vilken flax! Blev ju jättefint!

kram Mia

emmashem sa...

Var precis och kikade i Himlavits butik innan jag lyckligt nog halkade in på din blogg, jag fastnade också för krokarna:) Ska nog ta en runda här hemma å se vart jag skulle kunna ha dem! Dina blev ju jättebra, supersnyggt. Fin blogg har du också:)
Ha det gott!
Kram Emma

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade