söndag 14 augusti 2011

PARTY!!!!

De två sista dagarna har bestått av festligheter tillsammans med underbart härliga tjejer..
I fredags träffade jag mina föredettor.. Vi är alltså sex före detta arbetskamrater som brukar träffas med jämna mellanrum för att ha det allmänt kul och mysigt.. Denna gång var vi bara fem eftersom den sjätte var tvungen att jobba :( Men vi fem had edet hur trevligt och kul som helst.. Vi var hemma hos en av dem, mitt ute i trollskogen.. Vi fick god mat och dryck och många härliga skratt..


Igår var jag på Fia med hutt hos min fina kompis Pia.. Pia och hennes kompis Annette ordnade för tredje året fiaspel i Pias trädgård.. Man har ett bautastort Fiaspel på gräsmattan, varje person är en spelpjäs.. Sen spelar man som man gör i vanlig Fia.. Var gång någon blir utknuffad så måste hela laget dricka något alkoholhaltigt i ett snapsglas.. Hur kul som helst..
Alla lagen =)

Fanns en del att välja bland på Huttbordet..
Spelplanen med några av pjäserna, bl.a jag själv =)
Kom hem vid 1.15 då jag dök i sängen och har sovit rätt gott hela natten trots att det var fullmåne..
Idag låg vi och drog oss ända till 12.20.. Jag hade gärna legat och latat mig i sängen hela dagen men det gjorde jag så klart inte..
Det enda vettiga som jag gjort idag är att promenerat lite över 1 timme tillsammans med Patrick och så har jag dammsugat.. Resten av dagen/kvällen har jag bara slappat..
En vecka kvar av semestern har jag och det känns bra.. Patrick börjar jobba i morgon och jag tror jag kan ana en liten jobbångest hos honom.. Men som vanligt kommer det ju att gå bra att starta jobba..


Ha nu en fin natt och en härlig måndag i morgon..


Kram Mia

9 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken underbart trevlig helg du verkar ha haft! Det stora Fia spelet var ju hur roligt som helst! Så skönt för dig att få slappa, koppla av och sova hela natten, då är det semester och batterierna laddas.

Ha en fin början på veckan!
Kram,
Regina

Maritha Qvist sa...

Vilket kul spel och dricka bordet var ju helt fantastiskt, hoppas du inte blev knuffad alltför många gånger :-))

Hoppas solen kommer till dig din sista semestervecka!

Kram Maritha

Källeboda lantliv sa...

det spelet verkar ju inte så nyttigt precis ..men kul ! roligt att umgås med vännerna under lek ...ibland så får man slappa ..kram jeanette.kallebodalantliv

jeannette sa...

Hej vännen
Såg fotona och det verkar vara en trevlig tillställning ni hade.Hoppas du får en fortsatt skön vecka. kramar

Angels & Roses sa...

Vad roligt ni har haft det =).Måste vara härligt att ha såna vänner. Å hur kan du vara utan kaffe? Jag dricker liter vis om dagen ahha. Jag ångrar inte mitt köp och den som tycker om kaffe, alla sorter gillar säkert denna maskin också. Tack för det, är rätt så nöjd med köket just nu men ja hihi det sker ju förändringar hela tiden. Hörs må gott kram

Lilla Brödhult sa...

Ja jisses vad roligt vi hade hos Pia:)
Jag njuter oxå av sista semesterveckan...
Kram Helene

some kind of wonderful sa...

Ha haa.. vad trevlig det ser ut där på bilderna! Vilket ni alldeles säkert hade med..

KRAM

Mitt Måleri sa...

Härligt med såna vänner och fia spelet måste man ju testa nån gång ;) hoppas du hafte en skön sommar nu är man tillbaks i stan igen.
kram pia

Vit dröm sa...

Låter och ser ut som du haft en riktigt härlig helg!
Många kramar Anna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade