måndag 8 augusti 2011

Hej hopp vad tiden rullar på..

Ojdå vad längesedan jag var inne och skrev men det är ju semester och då prioriteras så mycket annat.. Varit dålig på att läsa bloggar med men det händer att jag läser någon emellanåt och då kommenterar jag med förstås.. Men snart så har jag tid att både blogga mer och att läsa era fina bloggar..
Vad har jag då sysslat med den senaste veckan? Jo jag har latat mig en hel del, mer än vad jag borde, men jag har också varit duktig och motionerat genom att promenera minst 1 timme om dagen.. Vi har varit hos vänner och grillat..
I onsdags så var min kusin som bor i Stockholm på besök hos min bror där även vi och mina föräldrar var inbjudna.. Jag har inte träffat henne på 10 år så det var riktigt kul att träffa henne och hennes tre pojkar.. Vi skall upp till Stockholm om några veckor så då skall jag se till att träffa dem lite igen..
Eric Gadd
I fredags var vi på något som heter Picknickfestivalen i Karlskrona, Patrick hade vunnit biljetter till det.. Det var bl.a Jack Vreeswijk, Eric Gadd och Playtones som spelade där.. Kanonbra var det och vi hade tur med vädret.. Satt på en picknickfilt hela kvällen och njöt..
I lördags var vi på Halens camping här i Olofström där restaurangen hade ett lokalt band som spelade, Björnssons.. Och så spelade lite andra små konstellationer från det bandet så det blev blues, jazz och country.. Vilka musiker vi har här hemma.. Så bra det var!!


Idag har jag varit på ViktVäktarna och det hade gått bra.. 0,4 kg ner blev det och jag blev glad.. Hade ju gått upp rejält förra veckan så nu är det på väg nedåt igen.. Tänk att det skall vara så svårt att skärpa till sig.. MÅSTE bättra mig!!!


Nu har jag två veckor kvar av min semester kanske jag blir bättre på att blogga eller så latar jag mig med det så det blir långt till nästa gång, men det märker ni ;) Glad är jag iaf att ni kikar in trots min dåliga uppdatering.. 
Ha nu det riktigt bra till nästa gång..


Kram Mia

6 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Under semestern hinner och vill man inte sitta fast vid datorn. Klart man prioriterar allt annat. Vi hinner ju sitta här när hösten och vintern kommer, sen gör det ju faktiskt gott att ha en paus mellan varven. Stor kram

Nina sa...

Nä, det blir ingen vidare ording på bloggeriet så här i semestertider. Man kommer ifrån sina vanliga rutiner... Fast det är ju sunt att vi kan göra lite annat ibland med ;) Kul att läsa var det iaf nu.

Vilken härlig semester ni har, med mycket bra musik och lite utflykter här och var. Gôtt, det är ni värda!

Ha det nu så skönt den restrerande ledigheten!
Kram Nina!

katta sa...

aaaa nej!!! lugn och fin! Inget tantande här inte!!! Om några årtionden kan vi kanske börja kalla dig för "tant" ;)

Döskallar är grymma!!! STOR KRAM!

Patricia sa...

Här har det inte heller varit någon ordning på bloggandet och jag märker att det är många som ligger lite lågt med bloggandet så här års .. =)

Kul med lite aktiviteter och jättekul att träffa gamla släktingar, sånt brukar vara kul .. =)

Ha en fortsatt skön semester, själv ska jag snart gå och jobba .. =)

Kram Patricia

Annelie sa...

Gumman... äré semester så äré.

Kom igen när du verkligen har tiden OCH lusten att blogga.

Go fortsättning på ledigheten.. // Kramen

Uttan sa...

Ja men Vi måste hinna njuta av sommar och semester Blogga hinner vi i höst man kikar in på bloggar men visst blir det lite glest med kommentarerna.
Mycket bra Du har varit och lyssnat på i sommar.
Två veckor kavar. Njut!!!!!!!!!

Kramar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade