onsdag 24 augusti 2011

Tänt var det här..

24 augusti!!! Om 4 månader firas det jul lite här och var i stugorna.. Långt dit tänker ni.. Men tänk tillbaka.. För mig känns det som att det inte var så längesedan det var jul, men det var 8 månader sedan så tänk då hur snabbt 4 månader går.. Så kanske dags att börja tänka på julklappar nu.. Jag tror jag vet ett par saker som skall inhandlas i julklapp.. 

Lampan i trappen har ju kommit upp men tyvärr ingen el ännu, i helgen hoppas jag att Patricks bror kommer och fixar det till oss.. Men förlängningssladd funkar ju bra tillfälligt, inte så snyggt om man kikar på trappen och golvet men på väggen blev det snyggt ;)


Lampan kanske inte är det snyggaste ett öga har skådat men jag gillar den.. Den är stor, vit och ger ett härligt sken.. Jag var ju ute efter en vit och stor lampa.. Vill bara ha en (1) lampa och då funkar det inte med en liten på en så stor och hög vägg som det är i trappen..

Uppe är det nästan klart nu med så jag kan ställa iordning där.. Jag har målat klart på väggarna och nu fattas bara lite taklist och lite golvfoder kvar.. Tyvärr kan inte Patrick jobba med det då jag sover på dagarna och när jag är vaken så jobbar Patrick.. Men på fredag hoppas jag han kan få tiden att räcka till så det blir klart där uppe.. Just i trappen är det klart med panel, taklister och hörnlister.. Såååå snyggt.. Tycker vi alltså och det är ju det som är huvudsaken =)

Ha nu en bra natt, jag skall vara vaken hela.. Natt två av tre skall göras..

Många kramar..
Mia

15 kommentarer:

Nina sa...

Jag tycker lampan är läcker, och ett fint sken med häftiga skuggor ger den :)

Jag är allt lite nyfiken på helheten. Du är duktig på att få det fint.

Hoppas dina första jobbnätter efter semestern går bra och att du kan sova på dagarna igen. Men det brukar ju inte vara några större problem för dig.

Ha det fin-fint!
Kramen!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tak- och golvlister måste sättas upp på en gång innan man börjar inreda, annars blir det nästan aldrig av. Vi har ett par rum där dessa viktiga detaljer ännu inte finns på plats. Lite irriterande är det (läs: mycket)

Du har rätt, klart att man borde börja tänka på att handla julklappar redan nu. Jag gillar inte stressen som blir innan jul. Dessutom ligger julen som en "vanlig" helg i år, så man har inga extra dagar ledigt för allt som ska förberedas.

Lampan är urläcker, jag gillar hur ljuset silas mellan trådarna.

Ha en fin dag!
Kram,
Regina

Freshgarden sa...

Lampan är ju läcker. Ja..det kan vara svårt att göra vissa saker dagtid när man själv måste sova...det är baksidan av nattjobbet.

Kram Britt

Tess på Tilda och Mamma sa...

Så underbart att det finns fler än jag som räknat ut att det är inte långt till julen bara en härlig tid att njuta som kommer gå så fort.
Lampan var ju härlig.
Kram Theres

godastunder-tokigaidéer Anna sa...

Jag tycker din lampa är super fin, döläcker.

Kram Anna

Uttan sa...

Ja ha så blev man påmind igen idag,,,,,julaftonen. JA du har så rätt maan borde verkligen börja köpa lite julklappar nu så det ionte blir så mycket utgifter till jul. Man det tycker Jag varje år och varje år blir det som vanligt.....i sista stunden.
Men det är mysigt med julen och Vi var till ett ställe som heter Sågmyra här om dagen det ligger utanför Falun. Oj vad Tomtar och julsaker de hade men det skulle komma in mera. Så det blir nog en tur dit snart igen......med Svärmor för hon gillar också Tomtar.

Nu e Vi på Campnigen igen. Vi vill njuta allt Vi kan för snart är ju säsongen slut.

Kram!

Källeboda lantliv sa...

det var ju en kul och annorlunda lampa ..snyggt ! nej ! inte tänka på julen nu ...måste njuta av hösten först ...man ska inte gå händelsen i förväg ...jag känner stressen bara ..ha en bra jobba kväll ..kramar till dig ..jeanette.kallebodalantliv

SoCal Helene sa...

Ser verkligen fint ut med lampan och skuggningarna på väggen!
Kan inte fatta att det redan är slutet på agusti, vad hände med året???
Ha en bra jobbar natt, du jobbar ju våra tider over here ;o)
Peace & Luv!!

Lilla Brödhult sa...

Ursnygg lampa:) Inte tänka på julen allaredan vi måste först njuta av hösten eller??
Ha det gott på jobbet.. kram Helene

jeannette sa...

Hej vännen
Vilken fräck lämpa. Jag fick massor av ideer ;) Tack...
Heminredning är en av mina stora intressen ;) Så du får gärna visa bilder sen ;) kramar

Annelie L sa...

Ser ut att vara en skitsnygg lampa, och vilka härliga effekter den kommer att ge de mörka höst och vinter kvällarna.... Usch och fy, jag tycker julen kommer alldeles för tidigt, det gör jag varje år...har lite svårt med vinter månaderna.
Men en så länge njuter jag av augustivärme och sol.
Kram Annelie

Katta sa...

Tiden går läskigt fort fast man inte riktigt tänker på det alla gånger. Jag ska fan vara ute i god tid med julklapparna i år!! Kraaam!

M a d a m e M o r e l l sa...

Skithäftig lampa!
Kram Jessika

Annika N sa...

Fräck lampa :-) Kul att få lite nymålat och fint. Hoppas snart elen är inkopplad.

Ha en fin kväll och tisdag !!! Kram Annika

Nyanser av vitt sa...

Jag är säker på att den ger ett underbart sken. Julen närmar sig...jag har beställt jättefina julsaker till nätbutiken idag.
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade