måndag 22 augusti 2011

En bra fotohelg..

Nu är semestern slut!!! Ikväll kl 22.00 skall jag infinna mig på mitt jobb igen.. Jag hade ju gärna varit ledig lite till måste jag ju erkänna, men nu är ledigheten över för denna gången och jag antar att det känns som jag inte varit därifrån när jag kommer dit ikväll..
På onsdag börjar barnen i skolan och sedan är de vanliga rutinerna igång igen med.. Ja inte min son då förstås, han börjar inte i skolan.. Han gick ju ut gymnasiet i maj och har sedan dess gått hemma.. Sökt en hel del jobb men än är det tyst, hoppas han snart får något..
I fredags var jag på fotouppdrag, på ett bosniskt 1-årskalas med 350 inbjudna gäster.. En vän till mig hade tipsat om mig till 1-åringens pappa.. Han ville ha kalaset/festen dokumenterad med bilder.. Nu kom inte riktigt så många gäster men det var nog över 100 skulle jag tro.. Det var mycket musik (HÖGT) och bosniska danser som jag plåtade och så ville de ha lite bilder på släkt som stod uppställda osv.. Kul och intressant måste jag säga.. Pappan hade gärna velat att jag stannade längre men kl 00.30 så körde jag hem och nu har jag en massa bilder att gå igenom och fixa..
I lördags hade vi gäster på middag.. Vi har aldrig umgåtts innan och det blev mycket trevligt så det kommer säkert att göras om.. Kul med nya bekantskaper..
Igår, söndag, så hade facket Metall sin årliga famljedag här i Olofström.. Då bjuds det på fika, korv, popcorn, fiskdamm till barnen och ett par karuseller till barnen och så ett uppträde.. Allt är gratis och alla får komma, man behöver inte vara medlem i Metall.. I år var det Eric Saade som var artisten och gissa om det kom folk.. Jag har för mig att publikrekordet på Metalldagen är ca 3000 och igår uppskattade de det till nästan 8000 personer.. Mycket folk men jag upplevde det absolut inte som trångt.. Jag kunde med lätthet ta mig ganska nära scenen och ta lite bilder, och som ni ser så är det bilder på Herr Saade jag visar idag.. Han var riktigt bra tycker t.o.m gamla jag och söt är han ju att titta på ;)


Nu skall jag kolla lite tv, ta en mugg te och sedan bege mig till jobbet där jag skall tillbringa 10 timmar och 20 minuter.. Eftersom det är första natten efter en lång ledighet så är jag beredd på att käkarna kommer att få jobba hårt i natt, ja av gäspningar då alltså men det skall gå, jag skall nog kunna hålla mig vaken..


Ha nu en fin fortsatt kväll, en bra natt och en härlig tisdag..


Kram Mia

7 kommentarer:

Nina sa...

Fina foton i vanlig ordning :) Skoj med lite festligheter.
Lycka till inatt..
Kram Nina!

Anette sa...

Fina kort du tagit duktiga du:)
Oj oj jobba i 10 timmar låter jobbigt.
Lycka till i kväll.
Kramen Anette

Vita Falkens Lantliv sa...

Mmm så söt han är den lille pöjken;) Riktigt fina bilder!

Kram Susanne

Lilla Brödhult sa...

Ja nu är min semester oxå slut men ganska skönt att återgå till vardagen igen...
Jisses vad folk det var i Holje park igår, jag var där och lyssnade och såg honom från kullen där jag stod.. Synd att inte Parken används oftare..
Ha en bra jobbenatt kram Helene

Nyanser av vitt sa...

Så kul att du får fler och fler uppdrag. Visst är han söt Erik :O)
kram Agneta

Annika N sa...

Hoppas jobbnatten gick bra. Visst är han både söt och duktig Eric :-) finfina bilder med.

Ha det gott !!! Kram Annika

Källeboda lantliv sa...

hoppas din första kväll på jobbet blir bra ..alltid lika segt ...kul att få chansen å fota...kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade