tisdag 30 augusti 2011

Långa hopp..

Just för tillfälligt är jag ingen vidare bra bloggerska och ej heller bloggläsare.. Nästan en vecka sedan jag bloggade sist och ja det är nog lika längesedan jag tog mig tid att läsa någon blogg.. Men nu har jag en stund då jag kan både blogga och läsa =)
 Jättemycket har inte hänt på dessa dagar mer än lite träning och motion och så jobb med då.. 
I lördags var jag på Helgeåfestivalen i Knislinge.. Jag hade Fotopass där liksom förra året.. KUL!!!
 Ni känner säkert igen de jag plåtat.. Översta bilden är på Micke Syd Andersson, mest känd som trummis i Gyllene Tider och bilden här över är ju på Tommy Ekman och han är ju mest känd som bandmedlem i FreeStyle och Style.. De körde alla härliga 80-tals godingar från Gyllene Tider och FreeStyle/Style.. Hur bra som helst.. Och trevliga killar var de med..
 Bilden här över är på Dan Hylander och Janne Bark.. 
Det var ju många mer som spelade på de tre scenerna och de flesta plåtade jag.. Vill ni se fler bilder så klicka er gärna in på min Fotosida, Photo by Maria på FB.. Jag blir himla glad om ni klickar på gilla med när ni ändå är där.. 
På den sidan kommer det upp bilder med jämna mellanrum, bilder med blandade motiv såsom musik, djur, barn osv..

I lördags när jag kom hem från festivalen, mitt i natten, så stod det en gammal fin trälåda på köksbordet och i den stod ett par stövlar som jag nämnt att jag gillade, och så låg det en lapp där det stod "Bara för att jag älskar dig".. Det var alltså en present från min älskade sambo Patrick.. Så fint och jag blev så glad..
Får ta bild på det en dag så ni får se =)


Med detta så önskar jag er nu en bra natt med god sömn och en fin onsdag i morgon..


Kram Mia

7 kommentarer:

Annelie sa...

Ja, visst har vi goa gubbar som kommer hem med presenter bara "så där".. (tänkte just på min man som kom hem med 3 berlocker till mitt armband häromdan).

Hihi, ja du har fullt upp med plåtandet,, sköjj att få så mycké jobb med det du älskar.
Kanske kan bli på heltid i framtiden, vem vet..??!!
*håller tummen*

Ha en underbar fortsättning på denna vecka.. // Kramen Annelie

Hoffmans Design sa...

Kul att du ville vara med. Rolig kommentar fick mej ett gott skratt. Men du vilka artister helt underbara. Satt bara och gapade. Jösses. Vad kul du hade. Kram Hoffmansdesign

Nina sa...

Åh, hej! :) Kul å se dig igen. Det blir kanske lite mer ordning på bloggandet nu när vardagen är igång. Iaf för min del..

Vad skoj med massa 80-tals-minnen, där skulle man varit med å lyssnat..

Ha det himlans fint!
Kram Nina!

Patricia sa...

Du är i gott sällskap, jag har med blivit dålig på att blogga sista tiden, men tror mycket beror på att man är så aktiv på FB, tiden räcker ju inte till allt och det blir ju att göra dubbelt när man lägger upp samma bilder och skriver om typ samma saker både här och på FB .. så tror jag det är för min del i alla fall .. =)

Massa fina bilder som vanligt .. du är så himla duktig!

Men åh va gullig han är din Patrik!!! vilken present .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Källeboda lantliv sa...

VIsst är det kul att få överraskningar av mannen som man älskar ...spännande ! ja jag håller med jag är också dålig på att skriva kommentarer för tillfället ..det tar sin tid ...och på sissta tiden har den bara runnit iväg efter jobbet ..och man har massor av annat att gör a...men när vinden viner uatnför knuten så är maan väl mer inne..ha en bra vecka ..kram jeanette.kallebodalantliv

mo sa...

Men åh, vad gullig han är...oförberedda presenter är ju som allra bäst...
Jag tror inte du är ensam om att bloggandet går lite upp o ner, jag menar det finns ju annat att göra oxå..hihi
Ha en skön kväll, kramar

katta sa...

jätte läskigt! men det har inte kommit tilbaka vilket är jätte skönt!! :) stor kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade