tisdag 9 augusti 2011

Chockad??

Ja alltså blev du chockad nu över att jag bloggar två dagar på raken?? Jag blir ;) Tillhör ju inte vanligheterna nu på semestern..
Men jag var bara tvungen att in och visa ett par saker jag har köpt.. 
De fina glasunderläggen har jag beställt hos Lilla Provence och likaså skylten här under, den skall Amanda ha i sitt rum..
Den fina quiltade pläden köpte jag på Netto idag.. De hade den i bladet och där fastnade jag för den med rosa mönster, men den fanns inte kvar.. Det låg två beige kvar och de var fina med.. 159:- tyckte jag var ett kanonpris och det var det nog fler än jag som tyckte eftersom de redan nästan var slut efter två dagar..
Idag har jag och Patrick varit i skogen för att leta kantareller.. Och jag måste erkänna att jag vet inte varför jag säger ja till att hänga med för fy vad tråkigt det är.. Jag har inte direkt några svampögon heller så det tog evigheter innan jag hittade en enda kantarell, men efter ett tag så hittade jag några.. Sammanlagt fick vi ihop 583 g så Patrick har använd lite till en macka ikväll och resten skall bli i matlagning i morron.. Nästa gång jag skall hänga med så skall åtminstone kameran få följa med för då vet jag att det blir mycket roligare..


I natt var jag vaken från kl två till klockan kvart i fyra så jag satt i köket och löste korsord, så vill jag inte ha det i natt utan vill kunna sova.. Inget kul att sitta uppe mitt i natten..
Så nu snart skall här sovas (hoppas jag).. Ha en fin natt!!


Kram Mia

9 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Fina saker du har shoppat. Jag har tittat länge på de där glasunderläggen, tycker de är fina. Vilken tur du hade med quilten ändå...vi har ett nyöppnat Netto i närheten, där har jag aldrig varit så det kanske är dags för ett besök.

Hoppas du får sova gott. Det finns inget värre när man vet att man behöver sova. Är kanske kroppen fortfarande inställd på nattjobb?

Önskar dig en fin dag!
Kram,
Regina

Nina sa...

Ja, att inte kunna sova är jobbigt. Din kropp är väl van att vara igång om nätterna också, eftersom du jobbar den tiden. Jag fattar inte hur du orkar vara vaken så ofta på nätterna, och sen ställa om kroppen när du är ledig, å så vaken natt igen. Men så är du ju ung och pigg med :) (Till skillnad mot mig ;))

Vilka fina saker du har köpt. Passar hos er.

Svampögon har inte jag heller, men tycker det är lite rofyllt ändå. Om ryggen tillät att gå böjd.. Det var länge sen jag plockade bär och svamp.

Hoppas du har sovit gott inatt!
Kram Nina!

oumberligating sa...

Alltid trevligt med lite fina semesterfynd!
Ha det fortsatt gott!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bra idé och ta med kameran, då tänker jag du hittar mera kantareller. Jättefina underlägg, och pläden tycker jag var superfin. Tror nästan den färgen är mer användbar, toppenköp!
Kramar
AnnaMaria

Millas hem sa...

Japp så är det! Vi stärks helt klart av motgångarna!

Finfin skylt!

Kram Camilla

A Cup Of Emilia sa...

Ja det ska bli jättekul. Den heter den fotografiska bilden och är på Malmö högskola :) Många kramar från Emilia

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej!

Haha se där ja, du har också shoppat på netto;) Jag tycker den beige var finast;)

Sov gott inatt nurå;)

Kram Susanne

Matilda Wik - fotograf i Norrköping sa...

Sv: Ja jättebra att de frågar, vi har bara aldrig varit med om det förut. Fler restauranger borde anamma det tycker jag!

mo sa...

Hej där....kör en lite bloggsväng ;)
Nej jag är inte någon svampplockare heller direkt, äter den inte heller, för den delen...
Jobbigt när man inte kan sova, hoppas du sovit bättre nu.

Ha en skön kväll ,kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade