torsdag 2 september 2010

Snart helg!!!

Kl 8.19 i morgon bitti så har jag HELG!!!! Känns inte som jag har haft helg på länge, iaf inte på det som vi kallar helg.. Jag har ju jobbat minst en natt fyra helger på raken.. Så gissa om det skall bli skönt att vara helt ledig.. Och vi har inte så mycket planerat heller.. Patrick skall jobba på lördag och på kvällen skall vi till vänner i Kyrkhult vilket skall bli trevligt.. Annars inget planerat och det är guda gott att ha det så..

Igår var en dag som jag gärna inte pratar om, varför skall ni få veta vid ett annat tillfälle så den dagen glömmer vi för tillfälligt..

.
Idag däremot kan jag prata om, den har varit bra mycket bättre än gårdagen även om gårdagen suttit i magen lite även idag..
Idag sov jag till 14.45, då hoppade jag upp ur sängen trött som en get.. Fixade frukost och sedan iväg för att hämta Patrick på jobbet och sedan vidare till gymmet.. Han skulle gymma och jag skulle träna med Pantertanterna.. Träning i 50 minuter blev det och så 20 minuter på löpbandet med rask (6,8 km/h) promenad med intervallträning.. Svettigt som bara den men skönt efteråt..
.
Efter middagen som bestod av Thaifärs med ris som jag hittat i en viktväktar kokbok så har det varit soffan som gällt.. Kollade bl.a på Välkommen hem.. Ett program där någon får en ansiktslyftning av sitt hem utan att den personen vet om det.. Idag blev det verkligen fint och de får jättegärna komma hem till oss ;-)
.
Njut av natten, antingen sovandes eller som jag vaken hela natten..

9 kommentarer:

EM sa...

Hoppas du får en jättemysig helg nu, för det har du förtjänat, så som du jobbat.
kram elsamarianne

Nina sa...

Önskar dig en riktigt skön helg!
Kram Nina!

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas att du får en mysig dag vännen.Vilken käpe du är med din träning.Bara sp¨å himla duktig.Ha det bäst rara du Kram Rita ♥

Nyanser av vitt sa...

Hej Vännen
Tack för bokvilan. Tyvärr hade den böjt sig i transporten så färgen hade gått bort där den varit krökt. Så nu undrar jag vilken typ av färg du använt så kan jag fixa till den själv. Den är såååå cool. Får jag visa och hänvisa till dig?
Njut nu av din lediga helg
kramis

Penseldraget sa...

hej vännen
hoppas du får en skön helg , nu är marilyn färdigmålad nu ska jag ta tag i elvis ...hi hi
kram pia

Nyanser av vitt sa...

Men gumsan absolut inte. Det fixar jag själv :O)
OK då vet jag .Då kan jag göra lite reklam för dem hos mig
KRAM

Hanna sa...

Så fina bilder.
Hoppas att du får en bra helg.
kram
Hanna

mo sa...

Härligt med en ledig helg, det är du värd, njut av den i fulla drag. Trist med gårdagen, men hoppas det blir bättre idag då....
Ja, inte kan jag hjälpa att jag blir alldeles tårögd av det där programmet...fint som tusan blev det, kramkram o goer helg

Tina sa...

Hej Mia fina!!
Åh, då hoppas jag denna helgen blir xtra mysig.
Hoppas vädret är fint & att du får återhämta dig.
Va rädd om dig & njut av din lediga helg.
Varm kram Tina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade