torsdag 30 september 2010

En snabbis!!

Det får bli ett litet snabbt inlägg innan sängen skall få besök av mig..

Jag var ju på pilates i tisdags och njae, kände att det nog inte var något för mig.. Visst, det är säkert jättebra men jag vill gärna känna att jag gjort något, bli svett och så.. Så Pilates skippar jag och håller mig till annan träning.. Men nu har jag ju iaf provat..

Igår kom killarna som skulle sätta in våra nya fönster och de har varit här idag med och nu har vi alla våra fönster insatta.. Tyvärr dröjer det innan de får plåten.. Och snickeriarbetet inne gör de inte heller förrän de fått den så det kan dröja ett par veckor innan det blir snyggt här inne.. Men iaf så är det otroligt skönt att ha fått in fönstren innan det blir för jäkla kallt ute..

Igår kväll så var jag på kurs, Digitalfoto steg 2.. Jag har ju inte gått steg 1 men kände att jag nog skall fixa det ändå.. I steg 1 hade de gått igenom olika enkla fototekniker, inställningar och lite Photo Shop.. I steg 2 skall det mest rikta in sig på Photo Shop och det vill ju jag lära mig mer om.. Jag åkte dit med min kusin och hon har inte heller gått steg 1 och en kille till var där som inte gått det heller.. Skall bli kul att gå det 7 onsdagar till under hösten.. Läraren är min granne så man kan ju springa in till honom om man vill ha lite hjälp :-)

.
Idag så rymde jag ifrån fönsterkillarna och körde till Karlshamn med Amandas cykel.. Ja jag cyklade ju inte dit utan cykeln hängde jag på bilen.. Jag köpte den till henne av en kompis som vunnit den i april månad.. Nu har hela trampstaget lossnat och det går inte att fästa dit det igen, så jag körde dit den där den var köpt så de skall fixa den till mig.. Jag passade på att gå en runda i stan med och givetvis kom jag ju hem med något jag handlat.. Jag var inne i en butik som låg i Olofström innan, Ylvas, och där hittade jag en ljuvlig burk.. Skall absolut visa den i morgon..
Körde sedan till Kyrkhult och hämtade mina föräldrar för att skjutsa pappa till tandläkaren.. Medan han var där passade jag på att plåta lite så bilderna här över är från idag.. Passade oxå på att boka en tandläkartid för en lagning, har tappat en del av en plomb.. Inget kul men ett måste.. Så på tisdag skall jag dit..
.
I morron skall jag till en kompis som jag varit vän med sedan vi var 1 år unga.. Så i ca 39 år.. Vi har inte haft jättekontakt hela tiden men vi har alltid funnits där och träffats ibland.. Nu är det jättelängesedan men i morron skall jag och Amanda åka dit.. Hon har en liten Hovawart-valp med så den tänkte jag försöka fånga på bild i morgon..
.
Nu skall jag bara kolla vilka som blir kvar i Idol sen skall jag krypa ner bredvid han som just nu ligger och snarkar, det gör han inte så länge till efter jag krupit ner för då blir det en liten box i sidan..
Detta blev ju inte så kort som tanken var.. Ha ha..
.
Ha nu en bra natt och en härlig fredag..4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har ju hunnit med mycket idag.Toppen att ni fått era nya fönster insatta.

Ha en härlig fredag !!! Kram Annika

Nina sa...

Det är inte lätt att skriva kort när man har mycket att berätta :)

Skönt att fönstren är på plats nu! Vad fint det kommer bli när det är klart.

Så skoj med fotokursen :) Lycka till!

Ha det så bra nu!
Kram Nina!

Ett Vitare Hem sa...

Vad kul med fotokurs, dina bilder är så fina!
Ha en fin helg!
Kramis/LenaS

kallebodalantliv sa...

kikar in och önskar dig en trevlig helg ...skönt att fått fönstren på plats ju ...allt tar tid speciellt med hantverkare ...men till slut blir det bra ...mera fotokurser ? men du kan ju redan ....du hade tränat pilates , det är väl ungefär som yoga...det tar lite tid innan man lärt sig ...sedan känns det allt i kroppen ..efter min erfarenhet ialla fall...så kanske värt att prova lite till ..så gillar du det kanske ..nej ! nu ska jag mysa i soffan ..trevlig helg ! kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade