fredag 10 september 2010

Kurre och nätshopping..

Idag vaknade jag till regnet som föll utanför fönstret och det regnade inte lite heller.. Men vad konstigt det kändes att se regnet, har ju inte regnat på evigheter känns det som och det är ju skönt tycker jag.. Men rätt gott med en mellandag med regn med faktiskt..

Igår var jag färdtjänst till mina föräldrar då min pappa skulle till tandläkaren och idag var jag uppe en runda igen för att skjutsa mamma till affären.. Innan jag körde till föräldrarna så bakade jag ett gäng frallor som precis har ätits av Patrick och hans Whiskeyklubbs gäng, de sitter just nu i köket och jag är i soffan med Ullared på tv'n.. Och åhhhh vad jag vill till Ullared, jag hoppas kunna komma dit i höst/vinter men det är inte säkert att jag kommer dit, då får det bli till våren..

Väl hemma idag så såg Amanda en ekorre på andra sidan kanalen som ligger längs med vår tomt så jag haffade kameran och sprang ut för att plåta.. Då var det två ekorrar som sprang runt och lekte men det var bara den ena som ville vara med på bild och en del bilder blev det.. Har ni Facebook så kan ni klicka er in på min fotosida, Photo by Maria, och koka på bilderna och många fler bilder.. Klicka gärna på Gilla med så kan ni följa mina bilder när jag lägger ut nya ;-)

I brevlådan idag så fanns det ett paket från Adlibris, det var en fotobok jag har beställt, Konsten att ta vinnande bilder.. Där i finns det tips på vad man skall tänka på när man plåtar.. Den skall jag börja läsa i natt när jag sitter på jobbet.. Så gissa om jag skall bli proffs nu ;-) Ha ha..

.
Jag skall ju som sagt jobba i natt och likaså hela helgen så jag vet vad jag skall hitta på.. Lite fritid med barn och sambo skall jag ju med försöka hinna med så klart..
Njut nu av fredagskvällen och av helgen..8 kommentarer:

elsamarianne sa...

Du är redan superbra på att ta bilder. Men visst är det roligt att utvecklas inom nåt som man tycker är roligt.
Jag köper också en del böcker om ditt och datt som jag vill lära mig eller bli bättre på...
ha en bra helg
elsamarianne

godastunder-tokigaidéer sa...

Vilken häftig bild du tagit på ekorren och som elsamarienne redan har skrivit så är du redan jätte duktigg på att ta fina bilder. Boken blev jag lite sugen på då jag verkligen behöver hjälp.


Ha det gott
Kram anna

hemma hos lilla mej sa...

Du är ju bara så himla duktig att ta foton redan.Men gillar man det ska man ju utvecklas helt klart,Önskar dej en mysig och skön kväll/natt vännen Kramar Rita ♥

Nina sa...

Vad roligt med en fotobok, full av tips!

Hoppas natten har gått bra och ha en skön dag när du har fått din sömn!

Kram Nina!

Piah sa...

Halloj! Häftig bild på Kurre!Skulle Du vilja träna fota på någon som är lika snabb som ekorren så skulle Du gärna få fota min 8-åriga skejtare någon gång???

mo sa...

Jaså du ska sova bort skördedagen ;) Ja vi brukar ner en sväng, o är det fint väder så är det ju en jättetrevlig tillställning.
Jovisst har jag sett ert nitton, det är jättefint. Makens företag är ju ett "dotterföretag" till Jitec, o där gör de mycket i plåt, där är det sagt att de ska göra ett par bokstäver till oss, men det tar tiiiid ;) Vart har du "fått" tag på dina? Kan ju ha det i åtanke om det tar år o dar ;)

Vad snäll du är som ställer upp så mycket för dina föräldrar, de ska vara glada att de har dig, kram o sov gott

Anonym sa...

Ha en härlig helg !!! Kram Annika

Vitt o Vältummat sa...

Va kul att lära mer om fotografering. Det skulle jag också behöva. Är boken lärorik?
Hoppas du får en bra jobbhelg
Kram
Åsa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade